Гороскоп для Стрільця в грудні 2021 / depositphotos.com

Фахівці з езотерики вважають, що вогненним Стрільцям слід навчитися тримати свої імпульси під контролем. Грудень буде щедрий на подарунки, матеріальне становище значно покращиться, але це не означає, що потрібно відразу все витратити.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Стрільців чекають незліченні багатства / ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця Стрільці отримають гідну фінансову винагороду за свою роботу. Уміння правильно розподіляти свій час і використовувати інтелект на максимум нарешті буде оцінено керівництвом. Особливо вдалим місяць буде для художників, артистів, музикантів та представників інших творчих професій. 4 і 5 грудня - дні, коли вам може надійти вигідна пропозиція.

З 14 по 21 грудня - період комерції, тому можете укладати договори, підписувати контракти і призначати ділові зустрічі. Результат від таких дій ви побачите вже в наступному році, але він обов'язково буде вище всіляких похвал.

Відео дня

Багатьом представникам знака 29 грудня захочеться взяти участь у благодійності, але не поспішайте розлучатися з грошима. Постарайтеся взяти себе в руки і відкласти щедроти на 2022-й рік.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Любовний гороскоп 2021 для Стрільця / фото ua.depositphotos.com

Вже з 1 грудня самотні Стрільці відчують вплив вищих сил. Пропозиції про зустрічі посиплються, як з рогу достатку, можливі навіть спонтанні поїздки. Не відмовляйтеся - саме в гостях вас чекає доленосна зустріч. 22 і 23 грудня вам протегувати буде Місяць - в ці теж теж великі шанси познайомитися з ідеальним партнером.

Читайте такожІдеальна сумісність: які породи собак підходити знакам ЗодіакуСтрільці, які перебувають у відносинах, з 19 грудня і до кінця місяця відчують брак турботи і тепла. Не звинувачуйте вашого партнера в недостатній чуйності, зрозумійте, що ваш стан - це результат впливу Чорного Місяця. Не влаштовуйте сцен і не затівайте конфліктів, щоб не посваритися вщент.

Сімейні представники зодіакального кола повинні зменшити витрати і бути трохи економніше перед Новим роком. Зайве марнотратство може стати причиною сварок з близькими людьми.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

У грудні стежте за тим, чим ви харчуєтеся / фото: ua.depositphotos.com

З 1 по 12 грудня ваша травнева система буде особливо вразлива. Астрологи рекомендують відмовитися від важкої їжі, деяким людям краще навіть практикувати вегетаріанство. Їжте тільки вдома, ретельно мийте фрукти і овочі, регулярно робіть ревізію холодильника.

Неймовірний приплив енергії відчують Стрільці з 14 по 24 грудня, що обумовлено позитивним впливом Марса. У цей час можна зайнятися спортом, записатися на фітнес або просто танцювати вдома. Однак 17 і 18 числа потрібно бути обережними - великий ризик отримати травму.

В останній декаді місяця Місячні вузли закликають вас подумати про те, як ви живете і чи все вас влаштовує. Кінець року - ідеальний час, щоб залишити всі старі звички, розібратися в собі і почати наступний цикл життя з чистого аркуша.

Читайте також: