Дівам неймовірно пощастить у фінансовому плані / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень (з 25 вересня по 1 жовтня). Раки отримають подарунки від долі, їм дуже пощастить. А Тельці ризикують зрозуміти, що не усе в цьому світі залежить від них. Що карти Таро обіцяють саме вам - розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Для Овнів новий тиждень почнеться з веселощів і пригод. Постарайтеся не думати про минуле, спогади принесуть лише поганий настрій. Живіть сьогоденням, найближчі дні подарують вам чимало гарних емоцій.

Телець

Карти Таро попереджають Тельців про небезпеку. Деякі події трапляються незалежно від того, хочете ви цього чи ні. Тому постарайтеся відсторонитися від процесів, якими ви не можете управляти, тоді злий рок обійде вас стороною.

Відео дня

Близнюки

Тарологи радять Близнюкам зайнятися добрими справами. Присвятіть максимум свого часу допомозі близьким. Хтось із вашого оточення потребує підтримки, не будьте байдужими.

Рак

Новий тиждень приємно здивує Раків. На вас чекають подарунки долі, трапиться щось неймовірне. До кінця тижня ви можете зрозуміти, що готові почати нове життя.

Лев

Тарологи вважають, що Левам доведеться провести багато часу на самоті. Однак навряд чи вам це сподобається. Тому постарайтеся знайти того, хто складе вам компанію на шляху до щастя.

Діва

Дівам неймовірно пощастить у фінансовому плані. Однак Інші сфери вашого життя можуть "просісти". Є ймовірність того, що ви серйозно посваритеся зі своєю другою половинкою.

Терези

Останні дні вересня подарують Терезам гарні новини. Ви зможете розважитися, набратися сил і отримати щедру порцію позитиву. Насолоджуйтесь і не думайте про роботу, вона почекає.

Скорпіон

Тарологи обіцяють Скорпіонам зустріч, яка може багато чого змінити. У середу або четвер вам потрібно детально вивчити всі свої нові знайомства. Можливо, до вашого життя прийшла дуже важлива людина.

Стрілець

З понеділка на Стрільців чекають клопоти, які не принесуть їм проблем, але здадуться занадто нудними. Однак до середини тижня все зміниться. Ваше життя повернеться у русло розваг і веселощів.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам не загострювати увагу оточуючих на своїх недоліках. Частіше себе хваліть і нікому не дозволяйте себе ображати. Найближчим часом вам доведеться за себе постояти.

Водолій

Водоліям варто трохи пригальмувати. Постарайтеся не рубати з плеча, ви можете дізнатися, що не все було так, як вам твердили друзі. Якщо ви розумієте, хто саме вам брехав - просто викресліть цю людину зі свого життя.

Риби

Карти Таро радять Рибам набратися рішучості. Не чекайте, що хтось кинеться вирішувати ваші проблеми замість вас. Почніть розбирати "завали", а допомога підтягнеться трохи пізніше.

Вас також можуть зацікавити новини: