Гороскоп на січень 2023 від Анжели Перл / sb.by

Відомий астролог Анжела Перл склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на січень 2023 року. Дізнайтеся, що чекає саме на вас. 

Овен

Юпітер в знаку Овна принесе позитивні події, везіння, удачу у всіх починаннях. Дана планета буде в знаку Овна до 17 травня, що відкриває ряд можливостей, які важливо не упустити. Наприклад, з першого січня і до середини травня добре відкривати бізнес, розширюватися, змінювати роботу. 

Телець

До 18 січня ретроградний Меркурій і ретроградний Марс будуть заважати реалізації планів. В цей час не буде хотітися зустрічатися з друзями, спілкуватися, розвиватися і працювати. 17 травня в знак Тельця входить планета Юпітер. Анжела Перл каже, що з цього моменту починається період виконання всіх бажань. Таке буває раз в 12 років. 

Відео дня

Близнюки

До 12 січня Меркурій, Уран і Марс будуть дивитися назад, що буде тягнути представників даного знака Зодіаку "на дно". Час може йти дуже повільно, не буде натхнення на роботу. Астролог радить нічого не починати і нічого не купувати до 18 січня. А з 7 лютого можна братися за роботу - для цього буде особливий ентузіазм. Зірки пророкують в кінці зими або навесні суттєвий прихід коштів від якихось старих інвестицій.

Рак

Найтепліший знак Зодіаку буде проводити якісь угоди в січні-лютому. Початок року принесе завершення справ, розпочатих у 2022 році. Якщо плануються подорожі, краще уникнути поїздок і перельотів 18 січня. Можна зайнятися спортом, що освіжить тіло і розум.

Лев

Перша половина січня для Левів може бути спокійною і повільною, як і для інших знаків Зодіаку. У цей час може бути менше роботи, відпустка, потреба доробити або переробити проекти, розпочаті ще у 2022 році.  

Діва

У січні можуть бути поїздки за місто, відпочинок, спілкування з тваринами (або рішення завести домашнього улюбленця). Повня в січні принесе новини щодо друзів. Також 7 січня може стати днем розставання, прощання з кимось. Астролог каже, що в цей день Діви будуть в колективі. Наприклад, вони можуть зібратися, щоб когось проводити на вокзал. 

Терези

Січень - місяць, коли потрібно завершити всі справи, які Терези почали раніше. Не варто починати нічого нового. Небажано нічого підписувати, купувати (особливо якщо йдеться про дорогі покупки). Добре присвятити час самоосвіті, спілкуванню з сім'єю, прибиранню вдома, зустрічам з друзями. У них може бути переїзд на нове місце проживання. 

Скорпіон 

На початку 2023 року на представників цього знака Зодіаку чекає фінансова допомога, покупка красивих інтер'єрних речей для дому, подорожі. У день повного місяця в січні Скорпіони зможуть отримати відповіді на питання, що цікавлять їх, і дізнатися правду, яку від них приховували. 

Стрілець

Початок січня у Стрільців буде розслабленим і пасивним - у них можуть бути вихідні або відпустку. Астролог до 18 січня закликає не витрачати багато, економити гроші, відповідально ставитися до покупок. В цей же період може змінитися джерело доходу. Також добре присвятити цей час навчанню та здобуттю нових навичок. 

Козеріг

У них буде бажання взятися за справи, які давно відкладалися. У січні з'явитися мотивація зайнятися своїм тілом - пофарбувати волосся, зробити нову стрижку, змінити імідж або почати спортивні тренування. 

Водолій

Почати рік краще з звільнення від старих речей і відмови від поганих звичок - все погане потрібно залишити в старому році. Анжела Перл каже, що також можна зайнятися волонтерством, адже Водолії - дуже жалісливі. Ретроградний Меркурій може принести спілкування з людьми з минулого або відкриття таємниць. 

Риби

Риби з січня повернутися туди, де були колись давно. Це може бути повернення на колишнє місце проживання або повернення в компанію, де вони працювали раніше. Також 2023 рік принесе роздуми в якомусь важливому питанні. 

Нагадаємо, астролог назвав два знаки Зодіаку, яким січень принесе гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: