З 11 по 15 серпня Уран буде в стадії стаціонарності / noi.md

З 11 по 15 серпня Уран буде в стадії стаціонарності, Марс з'єднується з Чорним Місяцем, що активізує кармічні теми, проблеми поколінь. Діючи на Марс, Чорний Місяць підпорядковує особисту волю нижчим спонуканням та інстинктам.

Чорний Місяць - фіктивна планета, що показує темну сторону свідомості, що не відпрацьовану карму і слабкі місця психіки. Це воронка, в яку відбувається злив енергії, тому може не залишитися сил для розвитку і руху вперед. Необхідно усвідомлення, щоб протистояти силі спокуси Чорного Місяця і спотворень, які він приносить в сфери життя, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Справа, розпочата в цей період, буде розвиватися не так, як заплановано. Чим вище рівень духовного розвитку людини, тим легше пройде цей тиждень. Не прив'язуйтеся до матеріального, направте енергію на самопізнання, внутрішню роботу. Багато усвідомлюють своє Призначення, свої кармічні завдання. З 16 серпня Уран перейде в фазу ретроградного руху до 14 січня 2021 року.

Відео дня

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку посміхнеться удача в дзеркальну дату 8.08 2020 року - астролог Овен

Сверхактивно проявляєте своє «я», готові йти на ризик. Через це підвищується ймовірність отримати травму або опинитися в неприємних обставин. Сприятливий час для підприємницької діяльності. Схильні швидко приймати рішення, проте не нехтуйте можливістю піддати все критичному аналізу, розумно планувати свої справи. Відповідні дні для ділових переговорів, фінансових угод і посередництва будь-якого виду. Здатність динамічного планування, координації дій і підприємливість в спілкуванні з колегами і діловими партнерами, допоможуть вам досягти взаємовигідного співробітництва.

Телець

Хороший період для складання іспитів або заліків, захисту дипломів і проектів, а також для поїздок, пов'язаних з рекламною, громадською або творчою діяльністю. Але намагайтеся перебувати в спокійному стані, інакше, в найневідповідніший момент можете забути важливу інформацію, потрібну деталь. Раптові події в сімейному житті, в особистих відносинах відбиваються на діловій сфері. Чи не вдавайтеся в конфлікти, хоча ви часто можете спостерігати сварки в ближньому оточенні протягом тижня. Вас можуть намагатися обдурити, надати невірні відомості, тому краще нікому не вірити на слово, а важливу інформацію перевіряти ще раз.

Близнюки

В цей час зазвичай з'являються непередбачені термінові справи, що не входять в денні плани. Можливі проблеми зі зв'язком, дорожні пригоди, зриви домовленостей, порушення планів. Поїздки нераціональні, оскільки можуть супроводжуватися безліччю дрібних неприємностей. Будьте уважні, в цей період збільшується кількість крадіжок. Краще не приймати важливі рішення, почекати з підписанням договорів, угод, контрактів, тому що існує ймовірність, що ви пропустіть важливу деталь або щось важливіше не прочитаєте, написане дрібними буквами.

Рак

Намагайтеся раціонально використовувати свої фізичні, психічні та матеріальні ресурси. Те, чого ви так люто домагаєтеся в цей час, в результаті буде не потрібно або буде навіть шкідливо. Відпустіть ситуацію, будьте м'якше, проявляйте увагу і турботу стосовно ближніх, до своїх батьків. Не варто переходити на нове місце роботи, говорити про своє підвищення з керівництвом, демонструвати результати своєї праці - не оцінять. Якщо є можливість, підіть у відпустку, якщо начальник не відпускає - не наполягайте, інакше це призведе до ускладнення відносин з вищестоящими і колегами. У цей період вас можуть намагатися обдурити або списати на вас свої помилки.

Лев

В цей період виникає схильність до ідеалізації тієї чи іншої країни, чужої культури. Спілкування з іноземцями в цей час більш проблематично, є ймовірність зіткнутися з неприємностями. Особливо остерігайтеся нелегальної міжнародної діяльності та спроб втягнути вас в цей процес. Любові стосунки з минулого, особливо ті, можуть переміститися в сьогодення. Вам можуть лестити в цей період, послаблювати вашу пильність красивими словами, а за спиною провертати різні справи. При необхідності, ви зможете без перешкод покинути рідні місця. Якщо виїхали в іншу країну, вивчіть її традиції, культуру, щоб не опинитися в неприємній ситуації.

Діва

Домашні речі, побутові питання віднімають багато сил і енергії. Але в цей період, величезна ваша роль в житті оточуючих. Люди, які розраховують на цю вашу роль, є для вас орієнтиром, допомагають правильно скоординувати свої дії, забезпечити гармонію і співробітництво. Ваша активне громадське життя може сприяти романтичним захопленням. Деякі з ваших найзаповітніших бажань можуть здійснитися і в цьому можуть допомогти друзі і однодумці. Зі спільної роботи над яким-небудь проектом або в громадській організації може вирости взаємне почуття, чому сприяють спільні ідеї, спільні прагнення.

Читайте також"Можуть повернутись буремні 90-ті": астролог вразила прогнозом для України Терези

Повсякденний розпорядок життя Вашої сім'ї може бути порушений несподіваною подією або приходом гостей. Можливі сварки, розбіжності через сімейні планів. Навіть якщо ви прагнете залишитися на самоті, навколишні знайдуть спосіб порушити його. Досягати поставлених цілей в поодинці буде набагато важче, ніж разом з партнером або партнерами. У більшості ситуацій перший крок роблять інші люди, надаючи вам можливість вирішувати, як вчинити в подальшому. Хороший період для організаційних заходів, вивчення та застосування прогресивних методів праці і технологій, придбання оргтехніки.

Скорпіон

Це сприятливий час для того, щоб зайнятися написанням, виданням або купівлею книг. Прагнення до співпраці, розв'язання спільних проблем, а також спілкування і зміцнення взаємин з родичами з боку чоловіка, принесуть багато позитивних емоцій і задоволення отриманим результатом. Вдалий період для реклами, залучення клієнтів, все це може збігатися з початком романтичних взаємин. Сприятливий місяць для розв'язання юридичних питань і оформлення документів, для пошуку ділових зв'язків з іноземцями, поїздок за кордон, залучення до партнерства зарубіжних фірм, підприємств, спільнот.

Стрілець

Спільні доходи і соціальний стан, надбані завдяки шлюбу або діловому партнерству, матимуть серйозне значення у прийдешніх подіях. Романтичні захоплення і стануть особливо активними. Ви можете отримати переваги, пов'язані з кредитами, податками або страхуванням. Продуктивним буде участь в груповій роботі, коли можна зберегти індивідуальність, залишаючись в колективі. Ваша значущість в професійній сфері значно зростає. Можливо, вам знадобиться розв'язувати питання спадщини або залагоджувати фінансові проблеми інших людей. Прибуток можлива через використання особистих контактів, любовних зв'язків.

Козеріг

Можливі зміни, пов'язані з юридичними питаннями, контрактами, зв'язками з громадськістю, доходами рідних і ситуаціями, в яких ви будете прагнути до партнерства і пропонувати його. Компромісс можливий, хоча досягти його не так легко, як здається на перший погляд. Докладіть зусиль для гармонізації взаємин, сприяйте співпраці заради досягнення спільних цілей. Покладайтеся на себе, свої знання, отримуйте консультації у професіоналів, тому що навколишні можуть не виконувати своїх обіцянок в цей період. Вся відповідальність зараз лежить на вас, завдяки вашим зусиллям може бути налагоджена ефективна робота.

Водолій

У цей період можуть зіпсуватися відносини з сусідами і близькими родичами. Причиною непорозумінь стає підозрілість, при цьому ви схильні безпідставно не довіряти людям в одних питаннях і, надмірно довіряти в інших. Нові знайомства в цей час, навряд чи будуть продуктивними. Намагайтеся активно використовувати свої старі зв'язки. Остерігайтеся пліток, може виникнути необхідність розбиратися з чутками або наклепом. Може виникнути необхідність у відрядженнях. В цілому в поїздках слід бути уважними, збільшується кількість ДТП в цей період. Слід надавати перевагу лише ділові поїздки, розважальні краще відкласти до кращих часів.

Риби

Гроші та матеріальні питання стають об'єктом ваших сумнівів, мук і інших емоційних проявів. Цей період супроводжується спокусою нечесними або аморальними способами заробітку. Будьте уважні до свого майна, є ймовірність крадіжки або пошкодження ваших речей. Виникають конфлікти з домашніми, з батьками і дітьми через грошові розбіжності. Але якщо всю активність і енергію направити на фізичну роботу, а не на з'ясування стосунків, то разом з рідними, коханою людиною, можна зробити дуже багато корисних справ. Головне, стримувати себе в емоціях, не дратуватися через дрібниці, щоб спільна діяльність виявилася ефективною.