Дуже корисні відносини з людьми, з якими зв'язку встановлено вже давно / sb.by

Весь тиждень відзначена стаціонарністю планет – Венери, Сатурна і Юпітера, а до кінця тижня всі три переходять у фазу ретроградності. Зупинка перед новим етапом у багатьох сферах. Може здаватися, ніби все відбувається в сповільненій зйомці. Виникають обставини, при яких немає можливості просунутися вперед, особливо з соціальних питань. Протягом тижня виникає необхідність звертатися до давніх партнерів, аналізувати і виправляти помилки в справах і у взаємовідносинах. У ці дні відбувається повернення до незавершеного або забутого. І тільки виправивши і скінчивши ці справи, можна отримати можливості для розвитку, використовуючи отриманий досвід.

Дуже корисні відносини з людьми, з якими зв'язку встановлено вже давно. Відбувається зустріч з людьми, з якими колись пов'язували відносини, з ким колись розлучилися. Виникає бажання відновити ці зв'язки, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали найбільш привабливі знаки ЗодіакуВиникають ситуації, при яких ви змушені брати на себе зобов'язання і здійснювати дії відразу в декількох напрямках, через що можете опинитися в скруті, вирішуючи, який шлях обрати. Ваш настрій може коливатися між оптимізмом і депресією. Але найбільш ефективна самостійна діяльність, в самоті. Посилюється фантазія, майже вся ваша активність буде йти в область внутрішнього світу. Для творчих людей дуже продуктивний період. Хороший період для того, щоб розкрити в собі приховані таланти, ефективна робота або навчання в галузі психології.

Відео дня

Телець

Ваш управитель - Венера переходить у фазу ретроградності, можете відчувати труднощі у взаєминах, особливо з протилежною статтю. Проблеми виникають у результаті своїх власницьких почуттів або зі страху стати залежним від іншої людини. Затримки у фінансових справах, по роботі виникає ряд питань, які ви не можете вирішити, як би ви не старалися. До кінця тижня ситуація проясниться, можливо вам допоможе мудрий колега, старший родич, або старий знайомий. Почуття надійності стає для вас дуже важливим і за підтримки давніх партнерів, ви це знайдете.

Близнюки

У вас можуть з'явитися секрети, не виникає бажання ділитися думками та ідеями в цей період. Ваша діяльність буде конфіденційною, можливий збір інформації про минуле і контакти з людьми з вашого минулого. Відомості, які ви отримаєте, можуть містити тонкі натяки або прихований сенс, зрозумілий лише вам. На перший план виступлять ваша інтуїція, підсвідомість і мрії. В це час ви також можете виявити інформацію, яку раніше від вас приховували. У пам'яті можуть спливати давні події, які не дають вам спокою, турбують вашу совість. Може виникнути необхідність повернутися в ті місця, де були дуже давно.

Рак

Ви відчуваєте звільнення від довгих стримують обставин, ситуацій, які змушували вас хвилюватися. Змінюється поточна ситуація, легше вирішуються сімейні та професійні питання, з'являється можливість вільного вибору. Ви схильні до ностальгії, згадування про минулих любовних взаєминах. Можуть бути болючі спогади, через що проводите наодинці з собою багато часу. У цей період можливе повторення помилок минулого, які необхідно виправляти і коригувати ваші плани. Можливе відновлення старих стосунків, завдяки яким ви знайдете додаткові ресурси.

Лев

Ви відчуваєте прийдешні зміни, зараз дуже важливим є обмін досвідом - ви вчитеся у інших і навчайте їх. Головне, намагайтеся не перебільшувати свою значущість, безумовно – зараз «ви — мозок, рушійна сила колективу», але незамінних немає. Ви володієте зараз потужною енергією, зовнішні обставини змушують зупинитися, зробити паузу по багатьох сферах. Через що з'являється бажання хоч щось робити по всіх напрямках одночасно. В результаті, складно зосередитися на одній справі й виконувати її якісно. Можливе відновлення старих дружніх взаємин, а також виникає необхідність розбиратися в тих питаннях, які можуть не особливо вас надихати.

Діва

Зараз ви можете реально оцінити свої можливості і зрозуміти перспективи, використовуючи свій життєвий досвід і поради старших родичів і партнерів. Ви здатні творчо розв'язувати проблеми і успішно прогнозувати розвиток подій. Ви схильні до наслідування суворих моральних засад, що допомагає заручитися підтримкою людей старшого покоління. Організаторський талант і далекоглядність, дозволяє значно просунутися в кар'єрі, покращити свою репутацію і міцно закріпитися на цьому рівні. Ви зможете зробити помітний внесок у розвиток будь-якого спільного проекту, якщо будете активно використовувати Інтернет-ресурс.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, для яких травень стане новим стартомТерези

Ви відчуваєте велику потребу в особистій свободі, але інші люди і виникають обставини перешкоджають вам або ускладнюють ваше простір, через що можуть виникати конфліктні ситуації. Це важкий період для шлюбу або будь-яких інших тривалих взаємин. Крім того, можливе відновлення колишніх особистих або ділових контактів з іноземцями. Можуть виникнути ситуації і бути зроблені дії, пов'язані з повторним шлюбом або юридичними питаннями. Можливо, ви переглянете свої релігійні погляди чи позбудетеся від власних переконань, які перешкоджають вашому розвитку.

Скорпіон

У цей період затримуються виплати або отримання боргів. Ви часто відчуваєте напругу, вам доводиться щось долати, за щось боротися. Ви можете бути втягнуті у фінансові проблеми, свої і чужі. Вирішуючи їх, ви зможете отримати цінний досвід, навіть якщо доведеться зазнати збитків. Основне завдання на найближчі дні - навчитися легко розлучатися зі старим і безперспективним. Хоча це може бути нелегко - емоції часто поєднуються з минулим гнівом і обуренням, спрямованим на іншу людину, виникають переживання, які викликають болючі спогади. Душевних переживань сприяє минула втрачена любов.

Стрілець

Для вас настає важливий період змін, ви отримуєте новий досвід, створюєте фундамент майбутніх успіхів. Найбільш ефективно співпраця з давніми, перевіреними партнерами. Хороший період для примирення, усунення конфліктів, відновлення взаємовідносин. Зараз можна порозумітися та знайти відповіді на багато питань, спілкуючись або взаємодіючи зі старими знайомими. Відповідний час для перегляду договорів, внесення змін в існуючі проекти, для переговорів, перегляду справ. Намагайтеся вибірково ставитися до інформації, що надходить, аналізуйте, і ви знайдете підказки, підкорегуєте свої цілі і прискорите процес їх реалізації.

Козеріг

Акцентуються питання професійної сфери життя. Можливо початок роботи з тими людьми, з якими в минулому вас пов'язували певні зобов'язання. Співпраця з колишніми колегами приносить матеріальне задоволення. Якщо ви шукаєте роботу, спробуйте поговорити з колишніми колегами, напевно, це принесе результат. Сприятливий період для поліпшення умов праці, переобладнання виробництва. Можете відчувати розчарування в особистих взаєминах, але ви відчуєте себе більш впевнено, коли зрозумієте причинно-наслідковий зв'язок і отримаєте відповіді на питання – чому і, головне, для чого.

Водолій

Можливе відновлення колишніх любовних взаємин, або ж ви відчуєте гостру необхідність сказати колишньому партнерові все те, що не було сказано раніше. Таким чином, ви зможете поставити крапку вичерпаних відносинах. А можливо, ви зважитеся на відновлення старих особистих або ділових взаємовідносин. Особливого значення набуває фінансова сторона життя, особливо, не афішовані джерела доходів. Бажано, щоб діяльність була пов'язана з дотриманням колишніх пріоритетів, давнього досвіду, а вже завдяки цьому, ви зможете виробити нові методи і знайти сприятливі перспективи.

Риби

Ваша особиста енергетика значно збільшується, ви можете легко керувати іншими, але перш вам потрібно навчитися керувати собою, своїм внутрішнім світом. Ви відчуваєте потребу витрачати свою психічну енергію, але вам складно визначитися, куди саме, т. к. схильні діяти в різних напрямках одночасно. У цей період ви можете потрапити в незручну ситуацію, випадково відкрити не ту двері і мимоволі дізнатися, що за нею ховається. В пам'яті виникають спогади з раннього дитинства, ви зможете значно гармонізувати свій внутрішній стан, якщо побуваєте там, де пройшли ваші ранні роки.