Серед щасливчиків-три знаки зодіаку / slovofraza.com

Відомий астролог Василиса Володіна назвала головних щасливчиків тижня за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожРетроградний Марс: астролог розповіла, які знаки Зодіаку потраплять під ударОвен

Для Овнів в ці сім днів відкриті всі двері. Можна вибирати будь-який шлях розвитку стосунків, а також будь-який шлях досягнення цілей на роботі і в бізнесі. Головне - нікого не обманювати і не гнівати. Також дуже важливо діяти самостійно, побоюючись токсичних людей. Щоб захиститися від маніпуляторів, потрібно зміцнити свою енергетику. В цілому це буде дуже позитивний тиждень, на якій Овнам вдасться поставити перед собою нові цілі і зрозуміти, в якому напрямку варто далі рухатися.

Відео дня

Терези

Цей тиждень буде досить вдалою для представників даного Знака Зодіаку. Єдина проблема, яка може виникнути — - це загострення негативу з боку токсичних людей і енергетичних вампірів.

У роботі та інших сферах краще не спиратися на поради оточуючих. Люди можуть навмисно пустити Терезів по хибному шляху. Терезам сміливо можна займатися зміною зовнішності, покупкою нового одягу. Астролог радить зробити прибирання в будинку, викинути непотрібний мотлох. Поки в будинку є щось непотрібне і зайве, нове з'являтися не почне. Старі речі приваблюють бідність і хвороби, так що не потрібно їх збирати.

Стрілець

Стрільці входять в список найактивніших і енергійних знаків Зодіаку. Щоб підтримувати цей статус, їм необхідно дотримуватися режиму, висипатися і вчасно відпочивати.

На цьому тижні Стрільцям можна бути самими собою. Не варто обманювати себе або оточуючих для того, щоб сподобатися їм. Потрібно бути чесними і відкритими. В іншому випадку люди будуть нещирими у відповідь. Ці сім днів прекрасно підходять для вкладення коштів в освіту, в створення нового бізнесу. У любові теж має бути вдалий період.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: