Цим знакам дуже не пощастить / фото ua.depositphotos.com

Езотерики назвали два знаки Зодіаку, у яких зовсім скоро почнеться "чорна смуга", яка затягнеться на найближчі п'ять років. На них чекають проблеми на роботі і в особистому житті.

Все буде дуже нелегко. Їм доведеться долати перешкоди на своєму шляху, можливо, часом поодинці. Отже, в списку невдах опинилися Близнюки і Раки.

Близнюки

Відео дня

У Близнюків настає катастрофічний період в плані стосунків. Ви можете дізнатися гірку правду про свого партнера, яка похитне вашу довіру і впевненість у тому, що у вас все добре. Раз за разом будуть спливати нові деталі, які ще більше повалять вас в шок. Згодом ви зрозумієте, що витрачали свій час зовсім не на ту людину.

У підсумку ви розірвете з нею стосунки. Вам доведеться пройти шлях ментального відновлення, щоб знову почати комусь довіряти. Ось тільки цей період може затягнутися на кілька років.

Рак

У Раків все погано в плані роботи. Карти Таро кажуть, що біля вас є людина, яка мріє побачити вашу поразку. Вона буде вставляти вам палиці в колеса. Тому зовсім скоро ви можете втратити своє місце.

Разом з тим ви позбудетеся всього, в тому числі поваги. Так, це несправедливо, але життя може бути і таким. Ще гірше те, що вам складно буде знайти нове місце роботи. Ви будете перебувати в депресивному стані. Ви поступово будете скочуватися вниз. Такий період може тривати до п'яти років. Однак езотерики все ж радять вам взяти себе в руки. Тоді у вас з'явиться шанс все налагодити!

Нагадаємо, середина листопада обіцяє круті сюрпризи цим знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: