Близнюки - відомі балакуни і «запудрювачі» мізків / clarin.com

Розташування зірок на небосхилі в момент вашого народження, без сумніву, впливає на характер. Астрологи назвав головні недоліки кожного знака Зодіаку.

Про це пише freedfeel.ru.

Овен

Овен все робить прямолінійно, так що не дивуйтеся, що свої претензії він може висловити прямо в обличчя. Часто він відштовхує цим оточуючих, але прекрасно усвідомлюючи це, він навіть не збирається змінюватися.

Відео дня

Читайте такожЗорепад Персеїди 12 серпня: з'явився прогноз астрологів для всіх знаків Зодіаку Тілець

Тельці дуже прагматичні і корисливі люди. Ці якості вони переносять навіть в стосунки, в яких краще все ж керуватися більш одухотвореними речами.

Близнюки

Те, що Близнюки - відомі балакуни і «запудрювачі» мізків не знає тільки ледачий або ті, хто з ними не стикалися з життя. Близнюки ніби створені для того, щоб генерувати і поширювати чутки, які вони щиро вважають об'єктивною інформацією.

Рак

Рак - це знак Зодіаку, який найчстіше ображаються.

Зрозуміти, на що образився Рак практично неможливо. Можете гадати на картах, на кавовій гущі, на бобах - результат один, потрапите пальцем в небо. Рак просто сам поки ще не придумав - за що б на вас надути, причина завжди знайдеться, за цим справа не стане.

Лев

Лев - справжній тиран. Він прагне заповнити собою весь простір, тому залишається тільки або надати йому всі, або загнати в резервацію. Правда, в цьому випадку відносини або дружба з Левом явно не затягнуться.

Діва

Діви - завзяті кар'єристи в поганому сенсі цього слова.

В кар'єрних питаннях незацікавлений вигляд Діви регулярно обманює пильність конкурентів. Поки вони біжать, як заведені муха в окропі якось непомітно виявляється, що саме Діва стає начальником.

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку найближче днями підстерігають небезпеки - астрологи Терези 

Терези можуть нагадувати несолодку цукерку в дуже красивій упаковці: при ближчому знайомстві з них лізе впертість, егоцентризм, капризи, перепади настрою.

Скорпіон

Скорпіони неквапливі в розвитку відносин. Вогонь в них розгорається повільно, але так само повільно і гасне. Тобто об'єкт Скорпіон любові може давно піти до іншого, вийти заміж і народити дітей, а Скорпіон все буде продовжувати дзвонити і дихати в трубку, підстерігати біля під'їзду і пропонувати «почати все з початку».

Стрілець

Стрілець - це типовий швець без чобіт, це той випадок, коли товстий вчить, як схуднути, бідний вчить, як розбагатіти і бездітний вчить, як виховувати дітей.

Козеріг

Цей знак неначе створений для того, щоб вічно готуватися до чогось важливого і глобальному у своєму житті. Ось тільки, на жаль, нічого конкретного вони для цього особливо не роблять, а значить і бажаного не досягають.

Водолій

Водолії - справжні інопланетяни, а ті, хто не здаються такими, просто вдало маскуються. У реальному житті будувати з ними відносини дуже складно. Особливо прагматичним людям.

Риби

Риби дуже вітряні, але ніколи в цьому не зізнаються.

Риба, що поважає себе, ніколи не зізнається в зраді, навіть коли її спіймати на гарячому на гарячому, вона буде говорити, що все не так і вам все привиділося. Те ж саме Риба буде говорити, якщо її звинуватять ще в якомусь непристойному вчинку. Ви оглянутися не встигнете, як самі опинитеся в усьому винні, а Риби ще будуть від душі втішати вас і просити не переживати і не звинувачувати себе у всьому.

Раніше астролог назвала чотири знаки Зодіаку, у яких в серпні закінчиться складний період.