Гороскоп для Лева на квітень 2023 / depositphotos.com

Квітень 2023 для Левів обіцяє бути вдалим і тривожним одночасно. З одного боку всі обставини будуть складатися на вашу користь, а ваші плани буде підтримувати сам Всесвіт. З іншого - в цьому місяці настане психологічно складний період, а емоції буде важко тримати під контролем.

Гороскоп кар'єри на квітень 2023

У квітні 2023 Леви будуть стурбовані роботою і просуванням по службі. Але однієї лише старанності і завзятості тепер вам буде недостатньо - йдіть підвищувати кваліфікацію. Не бійтеся вкладати гроші в навчання, зовсім скоро ці витрати окупляться. У кінці місяця відмовтеся від підвищеної активності, тим більше, від прямих прохань про підвищення або суперечок з колегами. Ідіть повільно, але впевнено - і позитивні зміни скоро стануться. 

Гороскоп кохання на квітень 2023

Любовний гороскоп для Левів обіцяє тишу і спокій, але тільки в першій половині місяця - друга може бути дуже навіть неспокійною. Зірки радять задля збереження гармонії в сім'ї або стосунках постаратися знайти час і провести його з коханою людиною. Тим більше, якщо ви це довго відкладали. Будьте більш уважні до своєї другої половинки і прислухайтеся до побажань і думок.

Відео дня

Тих, хто хотів розірвати стосунки, в кінці квітня може сильно штормити. На жаль, в цей раз не вийде зробити все без докорів сумління, доведеться попереживати.

Гороскоп здоров'я на квітень 2023

Здоров'я у квітні 2023 року у Левів обіцяє бути чудовим. З одним "але" - якщо ви будете про нього піклуватися. Роботи в цьому місяці у вас буде багато, переживань - теж, а, значить, і в здоров'я доведеться вкластися відповідно. Не перепрацьовуйте, по можливості займайтеся фізичними вправами, гуляйте на свіжому повітрі, приймайте вітаміни. І, що не менш важливо - постарайтеся, незважаючи ні на що, зберегти позитивний настрій. Це піде не тільки на користь душевному стану, а й здоров'ю в цілому - не доведеться згадувати про хронічні болячки. 

Вас також можуть зацікавити новини: