Гороскоп для Лева на серпень 2023 / ua.depositphotos.com

Серпень 2023 обіцяє Левам чимало сюрпризів - як в особистій, так і робочій сфері. Можлива зміна роботи, вигідна покупка, народження дитини - клопоти обіцяють бути приємними, а нудьгувати буде ніколи.

Гороскоп кар'єри на серпень 2023

У серпні 2023 у Львів у роботі можливі непорозуміння з керівництвом.  Але їх можна уникнути, якщо відповідальніше підходити до поставлених завдань. Також зірки радять бути обачнішими у спілкуванні з колегами і не довіряти всіх секретів - вас можуть зрадити.

У грошових питаннях краще слухати свою інтуїцію, а не поради зі сторони.

Відео дня

Гороскоп кохання на серпень 2023

Сімейним Левам зірки радять у серпні 2023 року бути терпимішими до рідних і стриманішими в критиці. Близьких людей може образити ваша різкість - не забувайте, що багато в чому завдяки їхній підтримці ви досягаєте великих висот.

Любовний гороскоп для Лева на місяць обіцяє неодруженим представникам знака романтичне знайомство - втім, воно зможе обернутися лише короткочасним романом. Тому перш, ніж пірнати у вир, придивіться до нового знайомого - можливо, для нього це зовсім несерйозно.

Гороскоп здоров'я на серпень 2023

Левам у серпні потрібно гарненько відпочити, рекомендують зірки. Вирушайте в подорож або, принаймні, зробіть вилазку на природу - це сприятливо позначиться на загальному самопочутті. Цього місяця є ризик загострення хронічних захворювань - буде непогано зайнятися їхньою профілактикою.

Раніше ми публікували місячний календар на серпень 2023 з сприятливими і несприятливими днями Місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: