Коли краще стригти волосся серпні 2023 / фото ua.depositphotos.com

Наш супутник впливає на все живе на Землі, в тому числі і на наше волосся. Залежно від дня місячного календаря волосся може завиватися, випрямлятися або ставати неслухняним. Місячний календар стрижок допоможе обрати вдалий день для зміни зачіски. Запам'ятайте загальні правила: у спадний місяць стрижка оздоровлює волосся і надовго закріплює його форму, а в зростаючий - прискорює ріст і спрощує завивку.

Ми склали місячний календар стрижок на серпень 2023 року на основі фаз Місяця та впливу знаку Зодіаку. Він допоможе вдало змінити зачіску та запланувати візит до перукарні.

Фази місяця в серпні 2023

Повня - 1 серпня.

Відео дня

Спадний місяць - 2-15 серпня.

Молодик - 16 серпня.

Зростаючий місяць - 17-29 серпня.

Повния - 30 серпня.

Спадний місяць - 31 серпня.

Коли не можна стригти волосся в серпні 2023

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит у перукарню краще скасувати в такі дати:

  • 3 серпня - не можна фарбувати волосся, оскільки підвищується ризик опіку шкіри голови. Також не варто завивати і випрямляти волосся, оскільки хімія та тепло дуже нашкодять кінчикам волосся.
  • 4 серпня - невдалий день для хімічної завивки - кучері швидко випрямляться. Також не варто вкорочувати волосся, інакше воно буде повільно і нерівно рости.
  • 6 серпня - не підстригайте волосся, інакше воно опадатиме, а кінчики почнуть сіктися.
  • 11 серпня - будь-яка стрижка цього дня пройде невдало і не піде вам. Волосся стане дуже неслухняним.
  • 14 серпня - під впливом знака Зодіаку Раку волосся стане неслухняним і заплутаним. Сухе волосся в цей день стане ще сухішим.

Також місячний календар стрижок не рекомендує стригти і фарбувати волосся в повний місяць, оскільки результат може вийти дуже непередбачуваним.

Коли стригтися в серпні 2023 / фото УНІАН / фото depositphotos.com

Коли стригти волосся за місячним календарем 2023

Наступні дні вважаються вдалими для оновлення стрижки - результат точно порадує:

  • 2 серпня - можна постригти волосся, якщо хочете зробити зачіску густою та об'ємною. Хороша дата для боротьби з лупою, ламкістю і сухістю волосся.
  • 7 серпня - стрижка цієї дати оздоровить і омолодить волосся, допоможе змінити зовнішність на краще. Вдвічі кориснішими стають всі маски, масажі та оздоровчі процедури для волосся.
  • 17 серпня - через вплив знака Зодіаку Діви волосся швидко відросте, тому можна провести оздоровчу обрізку і видалити посічені кінчики. Будь-які завивки та укладання протримаються довго. Вдало пройдуть процедури фарбування, тонування, забарвлення сивини, а оздоровчі процедури стануть ще кориснішими.
  • 18 серпня - гарний день для будь-якого фарбування, особливо за допомогою хна та басми. Коріння волосся добре забарвиться. Можна зробити незвичайну зачіску, експериментувати з формою та кольором волосся.
  • 19 серпня - хороший день, щоб зробити зухвалу молодіжну стрижку, а також обрізати посічені кінчики. Можна і пофарбувати волосся, але лише рослинними барвниками.
  • 21 серпня - завивки та укладання пройдуть не дуже вдало, але для випрямлення та укорочування волосся день підходить. Дуже корисними будуть оздоровчі процедури та використання олії для волосся.
  • 28 серпня - стрижка в цей день зробить волосся густим і міцним, зміцнить його і загалом додасть сил і здоров'я. Вдало пройдуть зафарбовування сивини та перефарбовування в новий колір. Також можна зробити хімічну завивку – шкода для волосся буде мінімальною.
  • 30 серпня - хороший день для будь-яких експериментів, яких ви раніше побоювалися. Складне фарбування, тонування, забарвлення сивини та асиметрична стрижка - все це пройде вдало. Волосся у цей день менше випадає, але не дуже добре завивається. Вдала дата для догляду за чубчиком.

Також хороший варіант, коли стригти волосся в серпні 2023, це молодик. Це найкращий день у місяці для кардинальної зміни образу.

Вас також можуть зацікавити новини: