Тельцям краще запастися терпінням / фото ua.depositphotos.com

У середу 28 грудня, попри свята, що наближаються, Леви отримають шанс домогтися успіхів на роботі. Овнам же доведеться розплачуватися за помилки. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овни занадто загралися. Вони ризикували, говорили багато зайвого і зовсім не думали про наслідки. Тепер на них чекає образливий урок, доля клацне Овнів по носі і спустить на землю. 

Телець

Тельцям краще запастися терпінням. Карти Таро обіцяють вам нав'язливого співрозмовника, який буде норовити дізнатися якомога більше ваших секретів. Не довіряйте нікому свої таємниці, в цей день вони можуть обернутися проти вас.

Відео дня

Близнюки

У середу Близнюкам можна задуматися про зміну іміджу. Сходіть до перукаря, поновіть гардероб або просто купіть собі новий аксесуар. Зміни, нехай і невеликі, підуть вам на користь.

Рак

На Раків чекає радісна новина. Ви будете неймовірно щасливі, розділіть приємні емоції зі своєю другою половинкою. Карти Таро обіцяють Ракам гарний день і не менш гарний вечір.

Лев

28 грудня Леви здивують всіх своїх колег. На вас чекає кар'єрний стрибок, начальство високо оцінить всі ваші заслуги. 

Діва

Дівам карти Таро обіцяють спонтанні витрати. Можливо, вам сподобається новий гаджет або ж ви вирішите оновити меблі в своїй оселі. Не шкодуйте грошей, покупки будуть вдалими.

Терези

У середу Терези зможуть розслабитися. Відпочиньте від роботи, але не проводьте час на самоті. Провідайте родичів або погуляйте з друзями.

Скорпіон

Скорпіонам карти Таро радять зайнятися домашніми справами. Приготуйте улюблену страву, наведіть порядок в шафі і позбудьтеся від мотлоху. Очистіть свій простір від зайвої і марної енергії.

Стрілець

Стрільцям доведеться дати відсіч своїм кривдникам. Не відмовчуйтеся і сміливо відстоюйте свої кордони. Карти Таро обіцяють Стрільцям сварки, в яких вони виявляться переможцями.

Козоріг

Козероги відірвані від реальності. Ви занадто багато мрієте, але нічого не робите для свого успіху. Карти Таро обіцяють Козерогам день важливих рішень, прийшов час брати себе в руки і робити перші кроки до свого щастя.

Водолій

Водолії ризикують сильно посваритися з близькою людиною. Ви занадто образливі і часто не чуєте те, що вам намагаються сказати. Навчіться поважати чужу думку і тоді ви зможете уникнути всіх неприємних розмов.

Риби

Карти Таро радять Рибам бути максимально чесними. Не варто терпіти незручності заради чийогось комфорту. Сміливо висловлюйте невдоволення, але не забувайте про ввічливість.

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які скоро з головою поринуть в любов.

Вас також можуть зацікавити новини: