Названо найбільш меркантильні знаки Зодіаку / фото depositphotos.com

Астрологи склали рейтинг знаків Зодіаку, які найбільше люблять гроші. Очолили його Леви і Тельці. Розповідаємо, на що вони готові заради доларів у своєму гаманці.

Телець

Тельці багато говорять оточуючим про те, що вони мрійливі і творчі особистості, проте насправді розвиватися і "горіти" своєю роботою вони будуть в одному випадку - якщо зарплата покриває всі потреби, ще й залишається. Тельці - дуже розумні і розважливі люди. Вони в першу чергу думають про власну вигоду, і потім вже будуть міркувати про те, наскільки їм цікаво займатися тією чи іншою справою. 

Тельці - ті люди, які спочатку цікавляться зарплатою, а потім вже дізнаються про те, що потрібно робити на роботі. 

Відео дня

Лев

Леви - люди із завищеною самооцінкою. Також вони мають завищені вимоги до всього, що їх оточує. Якщо вони знімають або купують житло, це повинні бути ідеальні апартаменти мрії, адже миритися з найменшими недоліками вони не будуть. Якщо Леви мріють про автомобіль, то це буде явно не економ і не середній клас, а машина класу "Люкс". Природно, на це потрібні гроші, і чималі, тому вони не втрачають часу.

Представники цього знака Зодіаку знають, як можна легко заробити. Вони не будуть витрачати себе і свою енергію на дрібниці.

Раніше УНІАН писав, що наступний тиждень стане непростим для двох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: