Фінансовий гороскоп / колаж УНІАН

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в дзеркальну дату, 7.07.2022, зможуть озолотитися. На думку експертів, сьогодні настав сприятливий період для поліпшення фінансового стану.

Близнюки

Сьогодні Близнюки можуть зробити значний ривок у своїй кар'єрі. Мало того, що вони можуть розраховувати на хорошу премію, так ще й можуть отримати підвищення зарплати. Більш того, 7 липня ви можете запропонувати своєму керівництву новий проект. Висока ймовірність того, що його оцінять, і ви будете насолоджуватися хвалебними одами свого начальства.

Стрілець

Якщо Близнюкам для поліпшення фінансового становища потрібно гарненько попрацювати, то Стрільцям гроші зваляться на голову зовсім несподівано. Це може бути подарунок в конверті або спадок. У будь-якому випадку ви будете задоволені сумою і навіть зможете зробити покупку своєї мрії.

Відео дня

Діва

А ось на Дів чекає підвищення посади. Нові обов'язки, більше відповідальності і, звичайно, більші суми на рахунках. Перший час вам буде непросто, але ви впораєтеся. Підходьте до вирішення питань більш творчо і прислухайтеся до своєї інтуїції.

Нагадаємо, раніше астролог назвав топ-4 найкращих воїнів за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: