Як зробити заговір на мед від хвороб / depositphotos.com

Сьогодні, 14 серпня, в Україні відзначається Медовий Спас 2022, Перший Спас або Маковія. У цей день прийнято освячувати мак, воду, букети з трав і, звичайно ж, мед.

Цікаво, що мед можна не тільки освячувати в церкві, а й робити заговори на нього від болю і хвороб. А як правильно це робити розповіла фіналістка міжнародної "Битви екстрасенсів" Ірина Соломон на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, потрібно запалити три церковні свічки трикутником, змішати мед трьох сортів, ємність поставити так, щоб вона перебувала в трикутнику зі свічок. Потім потрібно вимовити такі слова:

Відео дня

"За темним лісом, за високою горою, на східній стороні в чистому полі стоїть Святий скит. У тому скиту ченці живуть, по весні вулики ладнають, бджіл в поле відпускають, медок качають. Святий Зосима медок качав, молитву зачинав, хрестом медок осіняв, силу в мед клав. Сила та знімала з Божих рабів (імена) пристріт і переполохи, переляки і сполохи, болі прибирала, сили давала, кров очищала. Кров та бігла по жилах і напівжилах, по хребту, по хребцю, по мізках, по печінках, по череву, по нирках, сила святого Зосими біль виганяє, черево цільбою наповнює. Молитву Зосима читає, біль прибирає з утроби, з хребця, з ноги, з руки, з голови, з волосся, з нирок, з золотника, з сім'яника, з хребта. Справа і слово в Ім'я Господнє. Зосима молитву творить, мед зі святого скиту раба Божого (ім'я) пожвавить. Амінь. Амінь. Амінь".

Після того як свічки догорять, потрібно вимовити подячну молитву. 

"Мед вживайте по одній чайній ложці вранці натщесерце. Запивайте трьома ковтками освяченої води (якщо немає, то можна кип'яченої). 10-15 хвилин спокійно посидьте з закритими очима. Заговір читати 3 або 12 разів, вирішуйте самі яка кількість вам до душі. Обряд краще проводити на Медовий Спас", - написала Соломон.

Раніше УНІАН розповів, що приготувати на Медовий Спас.

Вас також можуть зацікавити новини: