Що несе нам місячне затемнення 16 травня, розповіла Анжела Перл / Скріншот

16 травня 2022 року відбудеться повне місячне затемнення в знаку Скорпіона. Затемнення символізує завершення якогось періоду у вашому житті, можливо, воно буде емоційним. Так само воно може висвітити якусь ситуацію. 

Астролог Анжела Перл розповіла, на яку сферу вашого життя вплине затемнення 16 травня. 

"Це найсильніше затемнення. Воно символізує зачинити двері в минуле, розрахуватися за кармічними боргами", - говорить астроексперт.

Перл наголосила, що це затемнення дуже добре підходить для завершення, для отримання результату, для отримання плодів своєї праці. Вона порадила міняти щось, якщо не бачите результату.

"Дві планети керуватимуть цим затемненням - це Плутон і Марс... Через вплив планети влади, сили, грошей - вам може пощастити в цьому плані. Марс теж буде в хорошому аспекті", - розповіла астролог.

Вона каже, що через вплив Нептуна в це затемнення ми можемо реалізувати те, про що мріяли. Крім того, буде під час затемнення спливати тема роботи, відпрацювання - в кармічному плані більше.

"Тема цього затемнення - повернути собі свою силу, повернути контроль над собою", - говорить Анжела Перл.

Вона зазначила, що через затемнення очікуються фінансові коливання. Можуть бути проблеми з потоками грошей, з переказами. 

Раніше астролог Наталія Нестеренко склала прогноз для України на найближчий час і з'ясувала, як сонячне затемнення 16 травня може змінити хід війни в нашій країні.

Вас також можуть зацікавити новини: