Вірте у свої сили і не відволікайтеся на другорядні справи / REUTERS

У четвер, 17 вересня, на небосхилі з'явиться новий Місяць. Він пройде під знаком Зодіаку Діви.

Що потрібно зробити в молодик 17 вересня

Проявити завзятість в досягненні цілей

Період молодика вдалий для досягнення давніх кар'єрних цілей. Вірте в свої сили і не відволікайтеся на другорядні справи, суворо дотримуйтесь правил і не плетіть інтриг, пише slovofraza.

Відео дня

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку у вересні накриє хвилею успіху-астрологиПобудувати плани на майбутнє

Місячна Діва зосереджена на перспективах, тому під її початком 17 вересня багатьом вдасться зробити щось важливе для свого майбутнього. Чітко позначте свої короткострокові цілі.  

Оплатити рахунки, квитанції, борги

 Діва - знак порядку, тому якщо у вас є заборгованості, варто погасити хоча б їх частину. Це стосується як фінансових боргів, так і кармічних. 

Допомогти близьким

Служіння іншим - головна потреба знака Зодіаку Діва. Молодик в Діві підводить нас до того, що через служіння людям ми можемо стати сильнішими, навчиться бачити суть речей, пробудити в собі натхнення і життєлюбність. 

Що не можна робити в молодик 17 вересня

Починати нові проекти

На молодика небезпечно займатися реалізацією нових цілей. Притримайте їх до наступних днів. Вплив молодика може викликати хаос в справах, зірвати домовленості і угоди, сплутати карти, повісті не тим маршрутом. Досягти очікуваного результату буде практично неможливо. Астрологи радять знайти пріоритетні справи і доробляти те, що вже було розпочато.

Влаштовувати бардак в квартирі, справах і думках

 Проект, розтягнутий на місяць замість обіцяного тижня, не повішена настінна полиця, яка не дає спокою вже другий місяць, і інші дрібниці вказують на внутрішні блоки, а також сильно тиснуть на психіку. 17 вересня під чуйним наглядом Діви кожен може повернути собі контроль над своїм життям, розвантаживши постійно поповнюється список справ.

Довіряти малознайомим людям

 Молодик - небезпечний день з точки зору енергетики, тому дуже важливо бути максимально обережними в спілкуванні з оточуючими. Є ризик потрапити під вплив енергетичного вампіра, маніпулятора або шарлатана.

Ігнорувати деталі і приховані підтексти

 Головна небезпека 17 вересня — піти проти Діви, втративши контроль над собою і тим, що відбувається. Важливо всьому приділяти підвищену увагу, не відриваючись від реальності. Відчуженість від деталей в такий день може зіграти проти вас, ставши причиною ірраціональних вчинків і небезпечних рішень.

  • Молодик настане 17.09.2020 о 14:01. Це 29-й місячний день в місячному календарі. Місяць знаходиться в знаку Зодіаку Діва. Відсоток освітленості місяця становить 0%. Місяць зійде о 5:21, а зайде о 19: 14.
  • Для людей період нового місяця пов'язаний з різкими змінами настрою, стресами і депресією. Хоча в ці дні ми як би скидаємо весь вантаж минулого місяця за місячним календарем і готові рухатися далі.