Молодик 26 вересня залишить ці знаки Зодіаку з порожнім гаманцем / Фото - ru.depositphotos.com

Відомий астролог розповіла, які знаки Зодіаку можуть залишитися без грошей після 26 вересня. Йдеться про двох представників зодіакального світу. Детальніше читайте в матеріалі УНІАН.

Овен

На уродженців цих знаків Зодіаку чекають приємні витрати. Ви можете купити собі те, про що давно мріяли: новенький дорогий смартфон, якісь меблі додому, побутову техніку, відносно недорогий транспорт (самокат або велосипед). Також можуть бути витрати, пов'язані з освітою: оплата навчання собі або дітям, покупка якихось навчальних курсів, тренінгів, інтенсивів і так далі. 

Відео дня

Також астрологи припускають, що можуть бути витрати, пов'язані зі здоров'ям: консультація у лікаря, здача платних аналізів, покупка абонемента в спортивний зал або витрати на тренера/дієтолога.

Риби

На вас чекає поїздка до родичів, необхідність дати комусь велику суму грошей на безоплатній основі (пожертвування, повернення боргу, можливо, у вас навіть вкрадуть гроші). Також ви можете багато витратити на подарунки рідним. Якщо ви зважитеся купувати в цей день або днем раніше техніку, вона спричинить певні витрати - можливо, вона буде куплена за завищеною ціною, або її доведеться ремонтувати. Тому астрологи радять все ж відкласти всі покупки на період після третього жовтня.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, яких жовтень 2022 по-справжньому "озолотить".

Вас також можуть зацікавити новини: