Як не можна назвати сина / pixabay.com

Астрологи сходяться у думках, що імена володіють неймовірною силою і енергетикою. Деякі з них притягують щастя і удачу, а деякі навпаки приносять одні біди. УНІАН назвав найнещасливіші чоловічі імена, якими краще не називати своїх дітей.

Анатолій

Стародавні греки так називали людей, що живуть в Анатолії (регіоні Малої Азії на сході від Греції). Самозакохані греки ставилися до жителів цього регіону дуже зневажливо, тому ім'я Анатолій вважається одним з найбільш нещасливих. Зазвичай хлопчики з таким ім'ям ростуть слабохарактерними, які не вміють відстоювати свої особисті кордони. Тому часто люди роблять їм неприємно, знаючи, що залишаться безкарними.

Борис

Це ім'я дає своєму власникові загострене почуття справедливості. Вони не йдуть на поступки, не шукають компроміси і не готові прихилятися перед людьми. Тому їм складно проходити різні життєві випробування. Часто вони через це впадають в депресію, адже і друзів у них особливо немає. Не кожен зможе знайти спільну мову з такою принциповою і жорсткою людиною.

Відео дня

Тарас

Попри те, що ім'я Тарас досить поширене в Україні, воно наділяє хлопчика занепокоєнням. З самого дитинства вони не можуть визначитися з тим, що хочуть, не можуть зважитися на якийсь вчинок, перебувають в постійних поневіряннях. Навіть з віком у них особливо нічого не змінюється. Тому Тарасам дуже складно домогтися успіху. Старість вони зустрічають найчастіше нереалізованими.

Савелій

Експерти говорять про те, що євреї називали наймолодших синів Савеліями, бо на них була покладена непосильна праця. Зазвичай саме молодші діти виконували найскладнішу роботу по дому і не тільки. Тому все своє життя власники цього імені живуть з усвідомленням того, що вони можуть чогось досягти, тільки якщо докладуть неймовірних зусиль. При цьому кожен виклик вони сприймають як чергове випробування, що зовсім не робить їх щасливими.

Вадим

Ім'ям Вадим володіють запальні хлопчики, які можуть з мухи роздути слона. Вони не вміють уживатися з людьми, що не дозволяє їм ні кар'єру побудувати, ні особисте життя. Протягом життя вони неодноразово впадають в депресію, тому більшу частину часу проводять на самоті. 

Раніше УНІАН назвав три найщасливіших жіночих імені.

Вас також можуть зацікавити новини: