Колосальна удача в кінці вересня звалиться на голову знаку Зодіаку Скорпіон / znaj.ua

Астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких незабаром чекає колосальна удача.

Про це пише slovofraza.

Тілець

Не переживайте, якщо перший місяць осені здався напруженим і проблематичним - незабаром на голову Тільця звалиться справжня удача. B один з днів ви отримаєте позитивну новину, на яку сподівалися дуже давно. Це може бути звістка про те, що пройшли співбесіду і отримали бажану роботу. Або ж нарешті з'явиться можливість втілити в життя складну ідею, яку виношували кілька місяців.  

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 21-27 вересняЛев

В кінці вересня Лев стає відвертим везунчиком і улюбленцем долі. Всесвіт навмисно направляє в вашу сторону вигідні можливості, тому залишається тільки погоджуватися, приймати і користуватися. Саме зараз є всі шанси реалізувати неймовірно складну задумку і отримати те, про що давно мріяли. Не бійтеся поступово підвищувати планку і дертися вище.

Діва

Кінець вересня стане мало не найсприятливішим і щасливим періодом для Діви. Суть полягає в тому, що в минулому ви допустили фатальну помилку, яку не вийшло виправити і яка сильно зіпсувала вам життя. Зараз ви можете все виправити і налагодити своє життя.

Скорпіон

Колосальна удача в кінці вересня звалиться на голову знаку Зодіаку Скорпіон. Цікаво, що ви ніколи не чекаєте благословення долі або зеленого світла від Всесвіту. Якщо зодіакальний представник чогось хоче, то ставить конкретну мету і продовжує рухатися вперед, поки не отримає бажане. Але в кінці вересня вам доведеться намагатися втричі менше, зате отримаєте вдвічі більше, ніж могли розраховувати навіть в найсміливіших фантазіях. Саме тому астрологічний прогноз наполягає на тому, щоб ви підіймали планку і вимагали набагато більше звичайного. Забудьте про скромність, адже доля готова виконати будь-яке бажання.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: