Овну потрібно бути морально готовим до того, що вас хтось зрадить / bucurestifm.ro

Зрада – це завжди болісний процес, тому що здійснюється тими людьми, яким ми довірилися і підпустили близько до серця.

Гороскоп розповість, які знаки Зодіаку можуть зрадити у другій половині травня, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких у травні чекає велике везінняОвну потрібно бути морально готовим до того, що вас хтось зрадить. Причому, велика ймовірність того, що мова йде про зраду з боку коханої людини. Ось тільки у вас ще є шанс запобігти це подія у другій половині травня, тому що частина провини лежить на ваших плечах. Як так? Просто останнім часом ви поводилися занадто жорстко стосовно другої половинки. Знак зодіаку Овен багато критикував і не контролював гнів, через що з вами було неможливо знайти спільну мову. Тому астрологічний прогноз закликає терміново змінюватися, адже ще є шанс врятувати стосунки. Якщо ж продовжуйте в цьому дусі, то партнер знайде того, в чиїх обіймах можна втішитись.

Відео дня

Телець

На жаль, Телець здатний спровокувати когось на зраду в кінці весни. Не зрозумійте неправильно, адже ви непоганий чоловік. Перед нами відданий зодіакальний представник, який намагається справлятися з будь-якими неприємностями і життєвими негараздами. Однак ви нестерпно вперті! Телець впирається, якщо спробувати його змінити, внести в життя новизну або підштовхнути до експериментів. Близьким і коханій людині буває з вами неймовірно складно, тому що ви не згинні і не допускаєте нічого нового. Так що любителі пригод і новизни можуть зрадити вас і залишити в звичної стабільності, а самі рушать в нове життя.

Стрілець

Гороскоп каже, що Стрільцеві можуть розбити серце за його наївності. Ви надто сильно відкриті світу, обожнюєте спілкування і пускаєте всіх у серці без розбору. Зодіакальний представник спочатку вірить, що оточений чудовими людьми, охочими йому тільки добра. Але реальність відрізняється від ваших ілюзій. Саме тому ви нагодували парочку маніпуляторів та шахраїв. K жаль, ці люди можуть вами скористатися і кинути у найважчу хвилину. Тому не турбуйтеся, зробіть висновки, викресліть цих людей з життя і стати більш розбірливим. Астропрогноз не пропонує Стрільцеві закритися від людей, але близько підпускайте тільки перевірені варіанти.

Риби

У другій половині травня знаку зодіаку Риби просто не пощастило з оточенням, в якому затаїлася погана людина, яка готується всадити вам ніж у спину. Можна сказати, що Риби дуже слабохарактерні, через що притягаються до більш сильних особистостей, які можуть вас пригнічувати і маніпулювати вами. Залишається тільки спокійно поставитися до факту зради і не картати себе. Не думайте, що ви заслужили таке ставлення. Навпаки, це стане для вас сигналом до того, щоб почати цінувати себе і ставитися до себе з належною повагою. Не підпускайте паразитів, які вами користуються.