Названо шість знаків Зодіаку, яких "озолотить" молодик 23 грудня / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали фінансовий гороскоп на найближчий час. Згідно з їхніми даними, молодик 23 грудня стане початком "білої" смуги в плані фінансів для декількох знаків Зодіаку. Детальніше читайте в матеріалі. 

Овен

Овнам варто чекати на премії, соціальної виплати або якісь сторонні допомоги напередодні нового року. На це безпосередньо вплине подія, яка відбудеться 23 грудня. 

Близнюки

Ділові зустрічі, Знайомства, контакти і переговори 23 грудня, а також в найближчі дні після цієї дати стануть початком нових прибуткових проектів. 

Відео дня

Діва

Діви в кінці грудня вирішать знайти нову роботу. Не виключено, що рішення про це вони приймуть саме в день молодика, оскільки дана дата є для них переломною. Зірки пророкують більш високооплачувані проекти вже з початку 2023 року. 

Терези

Терезам варто сподіватися на "легкі гроші". Це може бути якийсь подарунок, спадщина, соціальна допомога, стипендія, 13-а зарплата або щось в цьому дусі. Зірки попереджають, що сума буде не дуже великою, але її важливо витратити з розумом. 

Козеріг

Козерогам 23 грудня принесе розкішні подарунки, приємні сюрпризи і можливість жити ні в чому собі не відмовляючи. Єдине, про що просять зірки - це відповідальний підхід до інвестицій.

Риби

Рибам молодик подарує свіжі ідеї, нові погляди на свою роботу, перспективи. Найбільше фінансово пощастить тим Рибам, які працюють у сфері творчості, управління, адміністрування, в медицині. 

Нагадаємо, астролог озвучила наслідки молодика 23 грудня для українців.

Вас також можуть зацікавити новини: