Несумісні пари знаків Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи розповіли, які пари знаків Зодіаку є несумісними. Але навіть попри це, вони таки намагаються бути разом, що часто призводить до дуже болючих наслідків.

Овен і Терези

У цієї пари стосунки завжди будуть складними через те, що вони до божевілля різні. У них буквально немає нічого спільного, що могло б їх пов'язувати. А ще вони зациклені тільки на собі. Звичайно, іскра між ними може пробігти і часом дуже яскрава, але такі стосунки найчастіше закінчуються фіаско.

Телець і Скорпіон

Спочатку в їх стосунках палають пристрасть і неймовірні почуття. Але рано чи пізно ця казка закінчиться, бо кожен з них звик йти до своєї мети різними методами. Тельці готові гори звернути заради досягнення своєї мети, а Скорпіони частіше обмірковують правильні кроки і не поспішають. Ось тут і виникає конфлікт інтересів.

Відео дня

Близнюки і Стрілець

Головна перешкода в їх стосунках - це різні принципи життя. Вони не можуть впоратися з характерами один одного. Тому сварки в їх парі неминучі. Звичайно, вони можуть нескінченно один одного кохати, але поганий характер візьме над ними верх. 

Вас також можуть зацікавити новини: