4 небезпечні дні в липні 2022 / фото depositphotos.com

Другий місяць літа готує нам чимало сюрпризів. Так, в липні 2022 буде кілька днів, в які потрібно бути дуже обережними, щоб залишитися на плаву і не допустити появи проблем.

Астролог розповів детальніше про найнебезпечніші дні в липні-2022. Пропонуємо і Вам ознайомитися з ними.

  • 5 липня - негативні транзити Марса і Меркурія

5 липня день відбудеться відразу дві важливі, але неприємні події: перехід Марса в знак Тельця і перехід Меркурія в знак Раку. Обидві ці події налаштують планети проти представників всіх знаків Зодіаку.

Відео дня

Марс пробуде в Тельці до 19 серпня. Протягом усього часу перебування в Тельці і особливо в день переходу 5 липня відбудеться багато неприємних внутрішніх змін: люди стануть недовірливими, боязкими, підозрілими.

Також не варто забувати про Меркурій, який може принести проблеми.  Меркурій в Раку небезпечний тим, що люди стануть більш млявими, сумними, слабкими ментально і фізично.

В результаті можна сказати, що 5 липня - це найгірший день для будь-яких серйозних справ, починань. Будьте обережнішими за кермом. По можливості намагайтеся перебувати в сприятливій і спокійній обстановці.

  • 13 липня - Супермісяць

Супермісяць - це найнебезпечніший вид повного місяця з усіх можливих. У цей день знову буде перигей Місяця. Він максимально сильно наблизиться до Землі, а це значить не тільки те, що в небі Місяць буде більшим, ніж зазвичай. Він також стане сильніше впливати на життя, удачу і настрій.

Його перебування в Козерозі 13 липня означає, що люди стануть більш млявими, відлюдькуватими, замкнутими. Чекати від когось допомоги не варто, рівно, як і добрих слів, компліментів, підтримки. У цей день кожен буде сам за себе.

  • 16 липня - з'єднання Сонця і Меркурія

Це негативний аспект, який відбувається найчастіше якраз між Сонцем і Меркурієм, оскільки вони розташовані завжди по одну сторону від Землі. Це буде дуже небезпечний день, в який краще не залишати зону комфорту, не вирушати в далекі подорожі, не витрачати багато грошей.

Найкращий помічник 16 липня - скромність. Люди з розвиненим марнославством і роздутим его можуть втратити все те, над чим працювали останні пару тижнів.

  • 28 липня - початок ретроградного руху Юпітера

Останній небезпечний день липня - день початку ретро-фази найбільшої і важкої планети. У цьому положенні планета пробуде до 24 листопада. За всі ці місяці може статися багато неприємного. Люди можуть втратити силу інтуїції, стати жадібними, безкомпромісними.

Найімовірніше, що 28 липня багато відчують першу хвилю негативу, виражену в дивному відчутті занепокоєння і відсутності мотивації, бажанні щось робити для свого щастя.

Раніше астролог Ірма Карлівна розповіла, чого очікувати в липні. За її словами, в липні 2022 енергія і активність будуть в надлишку до 18-22 липня, що сильно підвищить рівень напруги і роздратування.

Вас також можуть зацікавити новини: