Небезпечні дні 2022 у грудні / depositphotos.com

Згідно з місячними календарями, в кожному місяці є кілька найнебезпечніших днів, яким протегує богиня Геката - істота, що управляє місяцем. Земний супутник негативно впливає на свідомість людей, а всі ваші плани в такому стані можуть порушитися. УНІАН розповість, що не можна робити в сатанинські дні і як уберегти себе від неприємностей.

Раніше ми складали детальний місячний календар на грудень 2022, де більш детально вказували сприятливі і несприятливі дні в першому місяці зими.

Сатанинські дні у грудні 2022 - повний перелік

Для того, щоб не зіткнутися з різного роду проблемами, не накликати на себе гнів Богів і не нашкодити здоров'ю, враховуйте енергетику того чи іншого дня. УНІАН склав перелік і вказав усі дні Гекати 2022 на грудень.

Відео дня

9 місячний день - з 1 по 2 грудня

Символ дня - Летюча миша. У цю дату категорично заборонені будь-які сумнівні заходи і авантюри - краще займатися звичними справами. Бережіть себе - вас можуть обдурити і спробувати позбавити грошей. Енергії 1-2 грудня перевіряють вас на міцність, тому не піддавайтеся спокусам і не беріть участь в конфліктах - програєте.

15 місячний день - з 7 по 8 грудня

Цією датою завідує Змія - втілення хитрості і мудрості. Можлива поява недоброзичливців, заздрісників або ворогів. Не довіряйте на слово - перевіряйте будь-яку інформацію, яка до вас надходить. Контролюйте емоції, Зберігайте розум "холодним" і не опускайте руки перед складнощами - вони тільки "загартовують" ваш характер.

23 місячний день - з 15 по 17 грудня

Символ дня - Крокодил. Третій за складністю день серед усіх місячних діб Гекати. У цю дату астрологи радять тримати себе в руках і зберігати енергію. Не розпилюйтеся, не дозволяйте іншим "витягнути" з вас емоції. Великі шанси потрапити в центр скандалу або сварки. Будь-які жахливі почуття будуть намагатися взяти над вами верх - ревнощі, злість, образа, жадібність. Не піддавайтеся і більше відпочивайте, щоб уберегтися від проблем.

29 місячний день - з 22 по 23 грудня

Найважчий день циклу, дата, якій протегує Спрут. Можливі душевні проблеми, головні болі, погіршення самопочуття. Сили ваші закінчуються, тому намагайтеся їх просто не витрачати. Не підпускайте до себе близько сумнівних особистостей - швидше за все, це енергетичні вампіри. Слухайте свою інтуїцію, а не інших людей - в 29 місячну добу довіряти можна тільки собі.

Езотерики вважають, що також варто бути обережними в період з 31 грудня по 2 січня - Новий рік 2023 чи стане наступним циклом трансформації для багатьох людей, а почати змінюватися без проблем не вийде, так що, бережіть себе в новорічну ніч.

Вас також можуть зацікавити новини: