РФ готує новий масований удар ракетами / фото з соцмереж

Екстрасенс і таролог Роман Шептицький попередив про серйозну загрозу: росіяни готують новий масований ракетний удар. і, швидше за все, він не буде останнім.

"Вони спробують здійснювати повторні масовані атаки вночі, але зараз їм потрібно зібрати ресурс, що може зайняти від 6 днів до 2 тижнів максимум", - заявив він, роблячи розклад карт Таро після удару 9 березня.

Мета росіян - "загнати людей у кут", показати свою певну силу, вони планують якусь диверсію і теракти, особливо у нічний час, зазначив таролог.

Відео дня

За словами екстрасенса, росіяни прагнуть навести максимальний страх і жах на українців, щоб вони зневірилися, однак, їм не вдасться цього зробити, адже після кожної нової атаки українці тільки більше гуртуються.

"Вони відчувають, що їм приходить кінець, остаточний. І хочуть наостанок наробити біди. Час нечисті закінчується. Яким би сильним не було зло, добро завжди перемагає", - заявив Шептицький.

Раніше екстрасенс Марія Тиха розповіла, що навесні-2023 ситуація на фронті буде дуже загостреною. За її словами, окупанти продовжать обстрілювати українські міста і намагатимуться відкрити ще один фронт. У них в планах просування від Запорізької АЕС до міста. 

Вас також можуть зацікавити новини: