Стерво за знаком Зодіаку / prijedor24h.net

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які відрізняються стервозним характером. З ними варто бути дуже обережними, бо їхній гнів буває руйнівним.

Лев

Жінки-Левиці ніколи не визнають своїх помилок. Вони впевнені, що можуть в цьому житті робити абсолютно все і залишатися безкарними. Цікаво, що так і відбувається. Вони якимось магічним способом діють на людей, що ті все їм пробачають. 

Але, якщо ви вкажете Левиці на її помилку, то гніву не минути. Вона тут же розлютиться і почне доводити, що "дятел" ви, а не вона. Хоча іншим вона любить вказувати на їхні промахи. Ну, що поробиш, така вона царствена натура.

Відео дня

Водолій

Маніакальні жінки-Водолії всюди шукають підступ. В очі вони будуть вам посміхатися, а за спиною - розпускати плітки. Зв'язуватися з ними не рекомендується, бо від свого ворога вони і живого місця не залишать. 

До слова, цих жінок часто порівнюють з "володарками драконів", тому що вони здатні спопелити кожного, хто перейде їм дорогу. Астрологи радять утримуватися від спілкування з цими стервозними дамами, якщо не хочете, щоб постраждала ваша нервова система.

Козоріг

Жінки-Козероги впевнені, що існує одна правильна думка - їхня. По-іншому бути просто не може. Навіть не розраховуйте, що ця дама піде на якісь компроміси. Цьому не бувати ніколи!

Вона буде всіляко тиснути на вас своїм інтелектом і силою духу. Протистояти їй дуже складно. Інші жінки не можуть з нею подружитися, а ось, що стосується чоловіків, то підкорити її серце зможе тільки той, хто буде сильніше за неї по духу.

Нагадаємо, тільки до трьох знаків Зодіаку в жовтні будуть липнути гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: