13 січня на левів чекають пригоди / фото ua.depositphotos.com

13 січня Овни можуть поліпшити своє матеріально становище. А ось на Стрільцях п'ятниця 13-го відіграється на повну, на них чекає чимало проблем. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Забудьте про всі проблеми. Грошовий ураган принесе Овнам можливість збагатитися. У цей день вирішаться всі ваші фінансові складнощі. Ви зможете позбутися від боргів або ж заробити круглу суму, яку варто витратити на те, про що ви мріяли. 

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям день розплати. Вам доведеться відповісти за сказане зопалу. Наступного разу постарайтеся бути стриманіше і не говорити зайвого.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам п'ятниця 13-го не загрожує. На них чекає романтична бесіда, флірт може перерости в щось більше.

Рак

Раки будуть зривати зірки з небес. Карти Таро обіцяють вам неймовірний успіх, сміливо ловіть удачу за хвіст і виконуйте всі свої мрії.

Лев

13 січня на Левів чекають пригоди. Ви зможете повеселитися з друзями або ж відправитися в невелику подорож.

Діва

Над Дівами нависне грозова хмара. Ви занадто довго тримали себе в напрузі і вже насилу можете приборкати емоції. Постарайтеся не вибухнути, це образить ваших близьких.

Терези

На Терезів чекають новини з минулого. Ви можете зустріти людину, яка багато значила для вас. Постарайтеся знайти з нею спільну мову.

Скорпіон

Скорпіонам можна полінуватися і відпочити. Візьміть вихідний день і відключіть телефон, вам потрібен детокс.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям непростий день. Ви ризикуєте допустити фатальну помилку. Обмірковуйте кожен крок і не погоджуйтеся на привабливі пропозиції, вони можуть принести зайвий клопіт.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам неприємні новини. Вам може зрадити кращий друг або ж ваша половинка.

Водолій

Водолії зможуть домогтися успіху в новій справі. Перевірте себе на міцність і спробуйте взятися за проект, який здається складним. Все вийде.

Риби

Риби загрузнуть в рутині. Карти Таро радять не засмучуватися через дрібниці. Проведіть вечір в приємній компанії і всі проблеми, які навалилися на вас вдень, здадуться вам дрібницею.

Раніше таролог попередив Київ про сильну загрозу цього тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: