Близнюки можуть сильно посваритися зі своєю другою половинкою / скріншот

Таролог Рубіна Цибульська склала гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро пророкують Терезам гарні новини. Що випало саме вашому знаку - читайте нижче.

Овен

У травні найбільше негативу Овни отримають від тих, хто знаходиться поруч з ними. Вам будуть лестити, робити компліменти, але все це буде лицемірством. Не вірте словами оточуючих. Крім цього, на Овнів чекає поїздка, в травні вам варто будувати плани, відмовлятися від ілюзій і фантазій. Якщо вам запропонують роботу в іншому місті або в іншій країні - не поспішайте відмовлятися, на вас чекають подарунки від долі.

Телець

У травні Тельцям варто приділити увагу батькам, вони потребують вашої підтримки. Можливо, у вашій родині трапиться дуже неприємна ситуація, доведеться вирішувати старі конфлікти і прийняти таємниці, які вам не сподобаються. Будьте чесні і говорите про наболіле, не тримайте все в собі.

Близнюки

Близнюки можуть сильно посваритися зі своєю другою половинкою, в один момент ви захочете все кинути і піти. У травні вам доведеться провести жорстку переоцінку цінностей і особистих відносин. Якщо ви розумієте, що партнер вас не влаштовує, не змушуйте себе бути з ним. Цього місяця ви можете зустріти нове кохання.

Рак

Раки отримають нові пропозиції, на вас чекає успіх на роботі. Чітко дотримуйтесь свого плану і не дозволяйте комусь відволікати вас від найголовнішого. Цей місяць буде дуже продуктивним для Раків, вони досягнуть успіхів завдяки своїй цілеспрямованості. Вірте в себе, будьте рішучі, не бійтеся чимось жертвувати. За підсумком ви будете дуже задоволені, все вийде.

Лев

Таролог вважає, що у Левів буде максимально важкий період. Всі проблеми нібито одночасно наваляться на вас в травні. В один момент вам захочеться піти іншим шляхом. Візьміть паузу і обміркуйте всі свої принципи, вам потрібно вибратися з павутини проблем і тягарів. В кінці травня Леви отримають шанс розкрити в собі щось нове, не бійтеся і зважитеся на зміни.

Діва

У травні Дівам варто слухати поради від протилежної статі. Чоловіча енергія допоможе вам досягти успіхів. Діви отримають те, на що вони давно чекали. Однак травень може принести вам зраду, це буде сигналом, настав час переглянути своє оточення. На роботі виникнуть складності, ваше здоров'я дасть про себе знати. 

Терези

Цього місяця ви отримаєте гарний подарунок. Ви отримаєте несподівані новини, зможете придбати нерухомість або кудись переїхати. У цьому місяці Терезам варто звернути увагу на своє здоров'я, не ігноруйте тривожні дзвіночки. На початку місяця ви будете радіти перемозі, вона буде дуже особистою, але важливою для вас.

Скорпіон

Цього місяця Скорпіони можуть постраждати від несправедливості, прийшов час розплачуватися за помилки минулого. В кінці місяця ви будете відчувати втому, постарайтеся поменше нервувати. На вас чекають проблеми, з яких ви зможете вибратися без особливих втрат.

Стрілець

Стрільцям потрібно прийняти важливе рішення. Не озирайтеся в минуле, думайте про свої цілі. Буде складно, але це ціна за нове життя. Також Стрільці можуть розчаруватися в своєму партнері, друга половинка неприємно здивує своїм егоїзмом. Будьте готові до конфліктів і втрат.

Козеріг

Цього місяця Козероги будуть захищати свої інтереси, вам доведеться боротися за себе. Заради перемоги можете піти на хитрість, переступите через свої принципи. Також Козероги будуть настільки зайняті своїми справами, що можуть забути про сім'ю. Через це виникнуть сварки.

Водолій

У травні Водолії будуть ще більше мотивовані до активної роботи, просувайте себе. Цього місяця ви знайдете нове джерело доходу, ви зможете почати економити гроші. Зберігайте заощадження вдома, так ви активуєте "магніт" для багатства. Водолії зможуть вирішити багато проблем, у вас все налагодиться.

Риби

У цьому місяці у Риб станеться щось дуже важливе. Будьте мудрі, слухайте свій внутрішній голос. Не приймайте швидких рішень. На Риб чекає відрядження, не відмовляйтеся від нього. Робота буде горіти в ваших руках, все вийде. Однак не варто забувати про порядність і не піддавайтеся спокусам.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які два знаки Зодіаку потонуть у скандалах і втратять любов вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: