Гороскоп на тиждень по картах Таро / фото depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на тиждень, з 3 по 9 квітня 2023 року, для всіх знаків Зодіаку. Що обіцяють вам карти на цей період - читайте далі.

Овен

На початку тижня ви зможете звільнитися від усіх проблем і нарешті зітхнути на повні груди. Ближче до кінця тижня на вас чекають приємні знайомства і зустрічі з друзями, які можуть обернутися для вас новим етапом в житті.

Відео дня

Телець

Вам варто згадати про те, що у кожної людини є своя зона відповідальності. У цей період вам заборонено допускати помилку або халатно ставитися до справ. Інакше ви ризикуєте опинитися в не найприємнішій ситуації.

Близнюки

Вам випала карта "Смерть", але в Таро вона зовсім не означає, що ваше життя закінчиться. Ця карта говорить про переродження, позбавлення від старого і спробу налагодити життя. Тобто на вас чекають якісь глобальні зміни.

Рак

Карта "Суд" говорить про те, що нарешті вирішиться якесь дуже важливе питання, яке довго не давало вам спокою. Однак результат буде залежати і від вас в тому числі. Не варто покладатися виключно на долю. 

Лев

На вас чекає круговорот подій, але астрологи радять все ж зупинитися і проаналізувати ситуацію. Тільки так ви зможете ухвалити правильне рішення, яке вам не зашкодить. Поспіх буде ні до чого.

Діва

Карти радять вам позбутися минулих установок, які перестали працювати. Подумайте, як змінити ситуацію на свою користь. Якщо ви не зробите цього, то рівень вашого життя довгий час не буде поліпшуватися.

Терези

На початку тижня ви зможете вирішити всі свої проблеми, а потім просто спокійно жити і працювати. Не виключено, що вам може надійти вигідна пропозиція про співпрацю, прийнявши яку ви вийдете на новий рівень.

Скорпіон

Карта "Дурень" говорить про те, що ви можете стати жертвою обману і власних ілюзій. Зніміть рожеві окуляри і подивіться на ситуацію з іншого ракурсу. Тоді рішення прийде само собою. 

Стрілець

Для Стрільців це буде вдалий період. У вас з'явиться навичка з'являтися в потрібний час в потрібному місці. Саме завдяки цьому ви можете вхопитися за можливість змінити своє життя в кращу сторону. Також на вас чекають доленосні зустрічі.

Козоріг

У цей період Козерогам не можна перебувати в епіцентрі скандалів, чуток та інших неприємних ситуацій. Не довіряйте сліпо тому, що вам говорять люди. Покладайтеся на свою інтуїцію і внутрішні відчуття. 

Водолій

Весь тиждень ви можете відчувати занепокоєння, яке негативно позначиться на вашому емоційному стані. Постарайтеся відволіктися від сумних думок, присвятити час собі і відпочинку, спілкуванню з близькими людьми. Це піде вам на користь.

Риби

У вашому житті можуть виникнути непередбачені обставини, на які ви ніяк не зможете вплинути. Їх варто прийняти з високо піднятою головою. Астрологи кажуть, що вони зроблять вас тільки сильнішими.

Вас також можуть зацікавити новини: