Для кожного знака Зодіаку підібрали вид спорту / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для кожного знака Зодіаку вид спорту, який відображає їхні конкурентні та спортивні переваги.

Овен - бокс

Овну подобається грубість. Керований Марсом Овен завжди готовий до конфлікту і не відступить легко від виклику. Ось чому вони досягають успіху на боксерському рингу. Бокс не для слабкодухих, оскільки неправильний удар може привести до серйозної травми. Овен напевно виявиться досить сміливим, щоб піти на такий ризик.

Телець - гольф

Гольф - один із найрозкішніших та найелегантніших видів спорту, і це саме те, що подобається Тельцю. Замість того, щоб потіти, Телець волів би піти на прогулянку і у тиші готуватися до своєї черги. Більше за все, Телець не хоче виконувати непотрібну додаткову роботу, тому їм подобається ідея займатися спортом, поки кедді йде за ними скрізь, несучи всі речі.

Відео дня

Близнюки - баскетбол

Близнюки завжди додають трохи витонченості у все, що вони роблять, тому баскетбол - це їхня гра. Жоден інший вид спорту не має такого рівня розбещеності та витонченості, як баскетбол, оскільки кожен гравець може додати свій фірмовий прийом.

Рак - американський футбол

Жоден вид спорту не асоціюється більше з лояльністю, самобутністю і патріотизмом, ніж американський футбол. Жоден знак Зодіаку більше не піклується про дім, походження та коріння, ніж Рак. І навіть якщо ваша команда програє, ви залишаєтеся з нею до самого кінця, як і Рак поводиться у всьому і завжди.

Лев - гімнастика

Лев - величний вогненний знак, що володіє достатньою силою, щоб прориватися крізь світ. Але те, що насправді визначає Лева, - це його бажання виступати та висловлюватися. Стати гімнастом - непросте завдання, але у Лео достатньо вогню, щоб і здивувати публіку, і повернутися додому з Олімпійських ігор з "золотом".

Діва - бейсбол

Діва любить стильний, шанований і обгрунтований вид спорту, тому цей земний знак нагадує бейсбол.

Терези - теніс

Теніс - це емоційний вид спорту, який базується на силі та стриманості. Саме тому це вид спорту Терезів, у якому два суперники зосереджені на майданчику і вступають у гру "один за іншим". Терези - знак Зодіаку відносин один на один, і вони розуміють цінність грубої, непроханої сили, а також необхідність контролю і поміркованості.

Скорпіон - хокей

Скорпіон - це прагнення піднятися нагору, а хокей - це спорт для людей, які люблять грати важко. Хаос цієї гри якраз до душі Скорпіону.

Стрілець - футбол

Футбол, який практикується у всіх куточках світу, є універсальним видом спорту, що долає мовні бар'єри та культурні відмінності. Футбол розширює межі Землі так само, як Стрілець завжди зосереджується на загальній картині. Стрілець - гнучкий і потужний вогненний знак, завдяки чому він вміє звиватися через поле гравців противника, не втрачаючи при цьому м'яча.

Козеріг - лижі

Що стосується астрології, Козері г- це завжди знак Зодіаку, який асоціюється з класом, престижем та домінуванням. Зрештою, Марс - бог війни - височить у Козерозі, що робить його здатним привести армію до перемоги. А катання на лижах не тільки є зимовим видом спорту, який випромінює статус і багатство, але і не було створено з наміром перетворити його на гру. Насправді лижі спочатку були розроблені для військових цілей.

Водолій - плавання

Попри те, що у Водолія часто буває багато друзів, в його особистості завжди є тиха частина, яка процвітає, коли навколо нікого немає. І хоча команда з плавання заповнена людьми, кожен плавець повинен залишатися на своїй доріжці і мчати крізь підводну тишу.

Риби - серфінг

Серфінг - один з найбільш духовних видів спорту, оскільки він вимагає від тих, хто ним займається, буквально стати єдиним цілим з хвилями, ковзаючи по неприборканій, дикій силі океану. Риби люблять плисти за течією і мріяти, і серферам доводиться дозволяти своїм думкам блукати в очікуванні приходу ідеальної хвилі. І коли це відбувається, Риби можуть вийти за межі реальності.

Вас також можуть зацікавити новини: