Тілець холодно ставитиметься до вас, якщо він відчує, що ви намагаєтеся викликати у нього ревнощі / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, як поводяться представники кожного знака Зодіаку, коли ревнують. Читайте далі, щоб дізнатися, яка поведінка притаманна вашому знаку.

Овен

У відповідь на ревнощі Овни подвоюють ставки, намагаючись захистити кохання та прихильність, або змушують вас шкодувати, нагадуючи, як легко вас можна замінити.

Тілець

Тілець холодно ставитиметься до вас, якщо він відчує, що ви намагаєтеся викликати у нього ревнощі. Тільці думають, що всі, кого вони кохають, належать їм. Якщо ви порушите безпеку цього почуття, вони покарають вас, перенісши свої енергетичні інвестиції в інше місце.

Відео дня

Близнюки

Близнюки ніколи не піддадуться ревнощам та будуть сміятися з будь-якого припущення про це. Вони або зроблять вигляд, що загрози не існує, або знайдуть способи словесно підірвати конкуренцію.

Рак

Раки поступово накопичуватимуть докази та обурення, і, коли на них найменше очікуватимуть, всі їхні почуття і страхи виплеснуться в потік злоби, сліз та накопичених образ.

Лев

Ревнивий Лев живе між такими почуттями: "Мені б хотілося, щоб мій коханий любив мене більше" та "Я чортовий скарб, і блюзнірство, що хтось зволить поводитися зі мною як з дешевим товаром".

Діва

Діви завжди створюють образ спокою, розважливого контролю та розміреної відстороненості, і ревнощі підривають їхню здатність підтримувати цей фасад. У ревнощах вони підуть по спіралі пилової бурі критики, яскравої уяви найгірших сценаріїв, і ніякі вибачення не зможуть врятувати їх від прірви.

Терези

Терези, як безсоромні підлесники, не витримають ревнощів, якщо це не є частиною більшого сценарію рольової гри.

Скорпіон

Скорпіон живе у постійному стані ревнивих підозр. Ці люди не зляться, вони копають у пошуках доказів того, що їхній глибокий і стійкий страх зради виправданий.

Стрілець

Люди Стрільця - це волелюбні люди, які вважають ревнощі побічним продуктом невдалих обмежень моногамії та капіталізму.

Козоріг

Козерогів живить непохитний комплекс переваги, який змушує їх розглядати ревнощі як плебейське заняття, що стоїть нижче їх гідності і не варте уваги.

Водолій

Водолії мають цікаву стратегію управління ревнощами: мінімізувати, мінімізувати та ще раз мінімізувати.

Риби

Коли Риб змушують відчувати ревнощі, вони швидко перетворюються з добродушних лісових істот в скажених опосумів з мертвими очима та в люті втрачають свідомість.

Вас також можуть зацікавити новини: