Повня 31 жовтня 2020 - що означає Блакитний Місяць / фото REUTERS

Жовтень 2020 року багатьом людям запам’ятається завдяки двом повням. Перший повний Місяць ми уже мали можливість спостерігати, а ось другий настане сьогодні, 31 жовтня.

Читайте такожБачать людей наскрізь: астрологи назвали найбільш проникливі знаки ЗодіакуБлакитний Місяць – саме таку назву має повня, яку нам потрібно пережити. Але це зовсім не означає, що природний супутник Землі змінить свій колір. Просто зазвичай за місяць буває лише одна повня, друга ж буває нечасто. Це явище рідкісне і відбувається у середньому кожні два з половиною роки. Другу за місяць повню й іменують Блакитним Місяцем.

У період повні супутник Землі має вигляд правильного повністю освітленого диска. Відбувається це завдяки тому, що нічне світило на небі розташоване у протилежному від Сонця напрямку, і під час повні на Місяць потрапляє найбільша кількість сонячного світла.

Нинішня повня стане однією з найпотужніших і найнебезпечніших у 2020 році. Блакитний Місяць проходитиме під егідою знаку Тельця. Це, за твердженням астрологів, спричиняє різні проблеми.

Повний місяць у жовтні 2020: коли, дата

Повний місяць настане 31.10.2020 о 17:51. Це 15-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме в знаку Зодіаку Тілець. Відсоток освітленості Місяця становитиме 100%. Місяць зійде о 17:10, а зайде о 6:53.

Особливості Блакитного Місяця 31 жовтня

Згідно із традиційним визначенням, Блакитним Місяцем називають третю повню в тому астрономічному сезоні, на який припадає чотири повні замість звичайних трьох.

Повний Місяць має значний вплив на людей і на всі живі організми в цілому. У повні дуже сильна енергетика, а тому вона може розхитати психіку, викликати різкі зміни в житті й принести нещастя. Астрономи вважають, що негативний вплив Блакитного Місяця на людей буде ще більш відчутним і може спричинити у них сплеск руйнівної енергії.

Слід також зауважити, що Блакитний Місяць у 2020 році збігається зі святом Хеловін, коли, як вважається, межа між реальним і потойбічним світом дуже тонка.

Що можна робити у повню 31 жовтня

У період повного Місяця зростає ймовірність зриву будь-яких планів, тому завтра краще нікуди не поспішати. Астрологи радять розслабитися, зустрітися з друзями, весело провести час у компанії близьких.

Що не можна робити у повню 31 жовтня 2020 / фото REUTERS

Також варто відпустити образи та негаразди, налаштуватися на хороше, щоб енергія Місяця наповнила життя теплом і позитивом. Під час повні слід намагатися адекватніше сприймати критику, не дратуватися, не шукати винних у своїх прорахунках.

Що не можна робити у повню 31 жовтня

У повню не варто починати нових справ і проектів, підписувати важливі документи та договори. Крім того, фахівці радять уникнути поїздок, змін роботи та інших ризиків.

Слід постаратися не реагувати на критику та провокації оточуючих, оскільки це може негативно позначитися на внутрішньому стані.

Не треба починати з'ясовувати стосунки у сім'ї, оскільки може мати невтішні наслідки. Натомість краще стримувати свої емоції та уникати різких слів. Усе це піде на користь стосункам і навіть зміцнить їх.

Другий повний місяць у жовтні: що чекає на знаки Зодіаку 31 жовтня:

Гороскоп на 31 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото passion.ru

Овен: гороскоп на 31 жовтня 2020

Важко будуть переживатися любовні розчарування. Слід поводитися стримано – не захоплюватися привабливими пропозиціями, уникати випадкових знайомств та ризикованих підприємств. Несподівана звістка може змусити вас переглянути намічені плани.

Телець: гороскоп на 31 жовтня 2020

Важкий день. Ймовірно, спілкування і ділові контакти не принесуть вам задоволення. Планети пророкують підвищену емоційність. Астрологи радять бути готовими до невеликих сутичок з конкурентами, а також закликають не наробити дурниць.

Читайте такожЗначення мені Андрій: характер, доля, сумісність з іншими іменамиБлизнюки: гороскоп на 31 жовтня 2020

Сприятливий день. Висока ймовірність цього дня вирішити будь-які проблеми, проте краще не затівати нові проекти, а тільки їх планувати. Найбільш успішною буде різного роду колективна діяльність.

Рак: гороскоп на 31 жовтня 2020

Настав час зайнятися роботою, якої вже багато накопичилося. Життєвий тонус буде трохи нижчий, ніж зазвичай. Не виключено, що цього дня доведеться відстоювати свої погляди. Зірки рекомендують захищати свої інтереси і не потрапляти під чиїсь впливи. Можливо, вам вдасться змінити хід подій на свою користь.

Лев: гороскоп на 31 жовтня 2020

Несподівана звістка може змусити вас переглянути намічені плани. Цього дня є дуже ймовірним нове знайомство, але не варто поспішати до нових любовних перемог – можливо, ви приймаєте бажане за дійсне. Постарайтеся вести себе стримано.

Діва: гороскоп на 31 жовтня 2020

Критичний день. Не слід ні з ким конфліктувати, варто стримувати себе й не витрачати життєві сили через дрібниці. Можливість вирішення якихось проблем украй мала. Любовні розчарування будуть важко даватися. Ви поступово втратите почуття впевненості в собі, прийде відчуття непотрібності. Але не треба брати все так близько до серця.

Терези: гороскоп на 31 жовтня 2020

Астрологи закликають бути обережними у прийнятті важливих і остаточних рішень. Ділові пропозиції, привабливі обіцянки, перспективи легких заробітків можуть призвести до великих фінансових втрат. Не варто довіряти партнерам і дослухатися до чужих порад – довіртеся інтуїції та здоровому глузду.

Скорпіон: гороскоп на 31 жовтня 2020

Енергетичний підйом позначиться на вашій працездатності. Є ймовірність отримати підтримку начальства в реалізації своїх планів. Не слід відкладати вирішення важливих питань. Можливо, що попереду на вас чекають зміни в особистому житті. Велика ймовірність несподіваної приємного звістки.

Читайте такожНазвані знаки Зодіаку, які опиняться під захистом вищих сил в листопадіСтрілець: гороскоп на 31 жовтня 2020

Це сприятливий день. Слід відповідально і серйозно підійти до будь-якої справи. Натхнення, честолюбство і здатність долати будь-які труднощі для досягнення мети принесуть успіх. Найбільш результативними будуть колективна діяльність або участь у спільних проектах.

Козеріг: гороскоп на 31 жовтня 2020

Складний день. Можливість вирішення будь-яких проблем надзвичайно мала. Неуважність, поверховість суджень, деяка легковажність у спілкуванні може вплинути на ваш авторитет в очах оточуючих. Вірогідні дрібні конфлікти з оточуючими людьми.

Водолій: гороскоп на 31 жовтня 2020

День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення. Будь-які контакти можуть призвести до негативних наслідків. Протипоказані поспішність у судженнях, необачність у вчинках. Увечері варто прогулятися на свіжому повітрі.

Риби: гороскоп на 31 жовтня 2020

Несподівані звістки можуть внести серйозні зміни у ваші плани і життя в цілому. Все буде даватися з великими труднощами. Астрологи застерігають від необдуманих дій, необережних слів. Велика ймовірність травматизму та втрат. Слід перевіряти себе в усьому, навіть у дрібницях. Літнім Рибам зірки радять за можливості не виходити з дому.

Вас також можуть зацікавити інші новини: