Повня 26 травня - чим небезпечна та як вплине на людей / фото REUTERS

Сьогодні, 26 травня, настане остання повня цієї весни. Проходитиме вона під покровительством знаку Зодіаку Стрілець.

Читайте такожМісячний календар на червень: сприятливі та несприятливі дні наступного місяцяПовня, або повний Місяць – фаза нічного світила, коли воно перебуває в протистоянні з Сонцем і до Землі обернена вся освітлена його півкуля. Місяць у цей момент постає у вигляді правильного яскраво освітленого диска і видимий на небі всю ніч.

Може здатися, що природний супутник Землі зріс у розмірах, однак це не так. Насправді Місяць розташований у протилежному від Сонця напрямку, тому на нього потрапляє найбільше сонячного світла.

Період повні є піком зростання Місяця, тому його вплив на всі живі організми, зокрема й на людей, досягає максимального рівня.

Повня у травні 2021: коли, дата

Повний місяць настане 26.05.2021 о 14:14. Це 15-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку Зодіаку Стрілець. Відсоток освітленості Місяця становитиме 100%. Схід Місяця о 21:09, а захід о 04:52.

Особливості повні у травні

26 травня астрологи вважають кульмінаційним моментом усього місячного місяця. Річ у тім, що повня цього дня співпаде з іншими астрономічними подіями – Суперповнею та місячним затемненням.

Суперповнею називається період, коли Місяць максимально наближається до Землі. Слід зауважити, що Суперповня відбудеться вже другий місяць поспіль, після чого наступного разу її можна буде нескоро спостерігати.

Повне ж місячне затемнення 26 травня візуально буде помітно завдяки червонуватому або помаранчевому забарвленню Місяця. Через це воно ще отримало назву Кривавий Місяць.

Ці три астрономічні події посилять вплив місячної енергії й можуть призвести до негативних наслідків. Тому астрологи закликають бути максимально обережними.

Що можна робити у повню 26 травня

Повня у Стрільці – сприятливий час для вирішення юридичних проблем, початку судового розгляду, подачі рапортів, заяв, а також початку співпраці із закордонними фірмами. Легко вирішуватимуться і будь-які бюрократичні питання.

Що не можна робити у повню 26 травня  / фото ua.depositphotos.com

Матимуть успіх і пройдуть без особливих негативних пригод різні подорожі і відрядження. Однак варто остерігатися операцій, пов'язаних із землею або будівництвом.

Добре робити конкретні, але невеликі вкладення сил і засобів на підтримку будинку, робочого місця чи свого внутрішнього світу. День вимагає конкретизації зусиль і цілеспрямованого витрачання сил та засобів.

Що не можна робити у повню 26 травня

Астрологи рекомендують уникати авантюрних ситуацій і контролювати свій психічний стан. Місяць цього дня може викликати негативні емоції, тривогу та страх. У такому стані люди ризикують допустити помилки, про які згодом дуже шкодуватимуть.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які ніколи не виконують обіцянкиЦього дня зростає ризик зрад і обману. Головну небезпеку становлять люди, тому астрологи радять нікому не розповідати про плани й відкласти нові справи. Навіть найменший ризик може завдати шкоди всім вашим планам.

Важливо бути уважним до себе, обережним у всьому і зберігати спокій. Слід не піддаватися на провокації, контролювати себе та не поступатися спокусам. Добре буде побути в тиші на самоті, уникати будь-яких надмірностей.

Повня у травні: що чекає на знаки Зодіаку 26 травня

Гороскоп на 26 травня для всіх знаків Зодіаку / фото kadinim.com

Овен: гороскоп на 26 травня 2021 року

Висока ймовірність негараздів або непорозумінь у спілкуванні з людьми. Будьте рішучі й дійте неординарно. Довіряйте своїй інтуїції навіть, якщо ваші дії не отримують схвалення у оточення.

Телець: гороскоп на 26 травня 2021 року

Хороший день для планування, спілкування та нових знайомств. Вони згодом можуть стати фундаментом для просування по службі або фінансових надходжень. Вдалий час для відряджень і подорожей.

Близнюки: гороскоп на 26 травня 2021 року

Це – день росту духовних, творчих, а також сексуальних можливостей. У вас з'являється чудова можливість переосмислити накопичений досвід і намітити плани на майбутнє.

Читайте такожБояться відповідальності: названі найнерішучіші знаки ЗодіакуРак: гороскоп на 26 травня 2021 року

Якщо намічається відрядження або подорож, то можете сміливо вирушати – все виявиться дуже вдалим. Далеко від дому вам відкриються нові перспективи.

Лев: гороскоп на 26 травня 2021 року

Можливі непорозуміннями в сфері професійної діяльності, а також погіршення фінансового становища. Будь-яка справа вимагатиме набагато більше зусиль і часу, ніж ви припускали, та й результати не надто втішать.

Діва: гороскоп на 26 травня 2021 року

Зірки закликають бути рішучими цього дня. Є висока ймовірність сварок і непорозумінь у другій половині дня. Будьте терплячими та люблячими зі своїми рідними.

Терези: гороскоп на 26 травня 2021 року

Хороший день для ділових контактів і зустрічей, оформлення документів і великого вкладення капіталу, що може поліпшити фінансове становище. Можливі непорозуміння у сім'ї.

Скорпіон: гороскоп на 26 травня 2021 року

Висока ймовірність обману, наклепу і недоброзичливості. Остерігайтеся ненадійних людей. Уважно поставтеся до свого здоров'я, корисні водні процедури, ранкові та вечірні прогулянки.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які без жалю розіб'ють вам серце
Стрілець: гороскоп на 26 травня 2021 року

Хороший день для планування та соціальних контактів. Ймовірно, для досягнення мети доведеться проявити всю ваше чарівність, однак згодом це принесе свої плоди.

Козоріг: гороскоп на 26 травня 2021 року

Не бійтеся зіткнень або проблем, які можуть виникнути через непорядність партнера. Ви зумієте досить ясно та чітко розібратися в ситуації і знайти правильне рішення.

Водолій: гороскоп на 26 травня 2021 року

Складний день в емоційному плані. Не виключена безпричинна туга. Остерігайтеся бути втягнутими у непотрібні суперечки. Не виключені сварки, скандали або травми.

Риби: гороскоп на 26 травня 2021 року

Постарайтеся завершити до цього дня всі справи, щоб уникнути несподіваних проблем. У багатьох Риб вірогідні фінансові втрати та клопоти, пов’язані із сім’єю.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: