Ретроградна Венера дуже сильно зачепить Овнів / NASA

З 13 травня по 25 червня ми опинимося в дуже напруженому проміжку часу, коли космічним балом буде правити ретроградна Венера.

Астрологи розповідають, ніж ознаменується цей період для кожного знака Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

Ретроградна Венера дуже сильно зачепить Овнів, майже повністю змінить їх внутрішній світ, починаючи з відчуттів і закінчуючи реакціями на них. Тимчасово реальність Овнів перевернеться з ніг на голову, і виною тому — сильні, люті і деколи дратують емоції. Планета любові запустить стріли в саме серце, підвищить чутливість, ранимість, розширить спектр факторів, які можуть вплинути. Тільки позитивне мислення і віра в краще допоможуть протриматися на плаву і не зробити необачних вчинків.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку з наймогутнішою інтуїцієюПочаток ретроградного руху Венери Тельці відчують глибоко в своєму серці. За словами астрологів, багатьом представникам цього Знаку доведеться звільнити своє життя від всіх звичок і відносин, які перешкоджають розвитку і зростання. Те, чому судилося залишитися в минулому, має стати минулим вже зараз. Але робота над собою буде віднімати не тільки час, але і сили. У зв'язку з цим важливо щодня знаходити час для того, щоб поповнювати запаси енергії.

Близнюки

Покровителька любові і щастя повернеться спиною до Близнюків і їхніх почуттів. Це може змінити ставлення до речам і подіям, які раніше здавалися неймовірно важливими. Список пріоритетів очолить внутрішня гармонія і щоденна рутина — це допоможе визначити, що саме призводить до появи проблем. Визначення даного тригера стане першим кроком на шляху до позбавлення від негативних програм і турбот в особистому житті.

Рак

Ретро-Венера допоможе Ракам відповісти на головне питання: що робить вас шалено щасливими? Вплив планети вкаже на те, що робить частішим серцебиття. Щастя поруч, але для початку доведеться позбутися від ілюзій і звільнити у своєму житті місце для чогось нового. Астрологи радять не довіряти іншим людям важливих планів, але і перевіряти себе постійно — дуже високий ризик невірної оцінки ситуації.

Лев

Венера, що рухається назад, є своєрідним сигналом до відновлення внутрішньої гармонії. Магічні здібності Львів багаторазово посиляться, і їх треба пустити в дію, щоб змінити своє життя на краще. Найголовніше-пріоритетне завдання від астрологів — встановити в душі мир і спокій, приборкати свої страхи і позбутися від хворобливих спогадів. В іншому випадку вони набудуть чинності і вплинуть на розвиток подій.

Діва

Венера в ретро-фазі перетворить Дів у воїнів. Під її заступництвом спаде загроза зовнішніх впливів: події і люди більше не зможуть керувати Дівами. Тих, хто з тих чи інших причин опинився у залежному положенні, можуть дошкуляти жалю, думки про власну неспроможність і загальне почуття незадоволеності життям. Впоратися з цим допоможе вихід за межі своїх обмежень. Астрологи радять забути про звичку догоджати і допомагати всім навколо — це буде тягнути вниз і заважати досягненню поставлених цілей.

Терези

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, від яких успіх відвернеться у другій половині травняЗ 13 травня по 25 червня Ваги ризикують застрягти в колії віджилих своє відносин, проектів і справ, що може принести рутину і втому. Але зараз краще перечекати і не руйнувати старе в гонитві за чимось новим. Самообман, якому однаково схильні всі представники зодіакальної плеяди, змусить займатися саботажем своїх інтересів і залученням проблем у всіх аспектах життя. Тому для Терезів буде актуально правило «тихіше їдеш — далі будеш»: прагнення втекти від будь-яких рішень і гальмувати в справах на ретро-Венері принесе їм, проти звичаю, успіх і користь.

Скорпіон

Починаючи з 13 травня у Скорпіонів стрімко зросте ризик стати жертвою обману і зради. Причому потрібно боятися не тільки хитромудрих людей, але і власного прагнення до ілюзій: блиск фальшивих ідей на ретроградної Венери буде здаватися особливо спокусливим. Астрологи радять перенести важливі рішення і зустрічі на кінець червня і утриматися від участі в нарочито прибуткових аферах.

Стрілець

Астрологи радять Стрільцям тримати рот на замку, гаманець — на зав'язці, а гроші — на банківському рахунку. Саме Стрільцям в період ретроградації Венери найбільше загрожує стати жертвою фінансових шахраїв. Не варто вкладати гроші в сумнівні проекти, брати кредити на привабливих умовах, робити великі покупки. Почекати варто і з придбанням будь-якої техніки. Під час ретроградного руху планети є ризик придбати неякісні товари або витратити більше грошей, ніж необхідно.

Козеріг

Козерогам з 13 травня по 25 червня найкраще стояти на сторожі власних фінансів, оскільки ризик замаху на їх власність буде вище. Треба уважніше читати будь-які документи і обережніше здійснювати покупки. Ближче до середини червня з'явиться бонус від такої обережності у вигляді підвищення репутації або банківського рахунку.

Водолій

У період ретроградної Венери у Водоліїв буде підвищений ризик конфліктів з представниками влади, а також розбіжностей, які можуть мати неприємні наслідки, тому астрологи радять зайвий раз не сперечатися навіть з близькими людьми. Взагалі вміння контролювати емоції і тверезо мислити послужить хорошу службу. Водоліям будуть легко вдаватися маніпуляції людьми, вони легко можуть обдурити кого завгодно. Звичайно, можна діяти в своїх інтересах, але не варто забувати і про закон бумеранга.

Риби

Легке занепокоєння, яке буде переслідувати багатьох Риб з 13 травня по 25 червня, можливо, принесе користь, додавши зібраності і передбачливості. Астрологи радять йти у неспокою на приводу: якщо захочеться в сотий раз перевірити якусь інформацію — робіть це. Враховуючи, що ретро-Венера підвищить ризик неприємних випадковостей і помилок, краще перестрахуватися. З їх допомогою буде простіше приборкати емоції і не образити близьких недоречними і різкими висловлюваннями.