Ці знаки зіткнуться з проблемами / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких негативним чином вплине ретроградна Венера. Період з 22 липня по 3 вересня буде для них дуже проблемним. 

Скорпіон

Ви ризикуєте втратити те, над чим дуже довго працювали. Йдеться про кар'єру. У цей період у вас все буде валитися з рук, ви не зможете вирішити жодне завдання, думки будуть зайняті зовсім іншим. В результаті у вас може відбутися серйозна розмова з начальством, в ході якої вам доведеться вислухати всі обурення. Є ризик, що ситуація може обернутися для вас звільненням. Тому краще вам відразу підготувати "подушку безпеки".

Відео дня

Телець

У Тельців незабаром почнеться істеричний період, коли вони будуть не в силах стримувати свої негативні емоції. Оточуючі будуть дуже страждати через це, тому що в своєму "поганому" житті ви будете звинувачувати саме їх. Однак вам варто зрозуміти, що ви самі коваль свого щастя, і ніхто нічого не буде за вас робити. А поки конфліктів не уникнути. Є ймовірність, що від вас всі відвернуться.

Діва

Найближчим часом Діви покажуть своє справжнє обличчя, що обернеться для них справжньою трагедією. Люди можуть розчаруватися у вас і припинити будь-яке спілкування з вами. Більш того, ви потрапите в епіцентр скандалу, де весь негатив буде спрямований саме на вас. Порада від астрологів: змініть свою поведінку, щоб люди почали до вас тягнутися. Позбавтеся від звички пліткувати, засуджувати і критикувати.

Нагадаємо, мольфар назвав точний місяць помсти за підрив Кримського мосту.

Вас також можуть зацікавити новини: