Гороскоп на 19 вересня по картам Таро / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп на 19 вересня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро віщують саме вам - читайте далі.

Овен

Страх помилок і небажання рухатися далі, як і раніше, завдає вам сильного душевного дискомфорту. Спробуйте поділитися сумнівами з близькою людиною, проговоріть усе, що накипіло. Спустивши пар і отримавши підтримку, ви помітите, наскільки покращився ваш настрій.

Відео дня

Телець

Сьогодні ви можете зіткнутися з невеликим "застоєм" у мозку. Навіть найпростіші завдання, які не потребують особливих інтелектуальних зусиль, викликатимуть труднощі. Допоможе невелика розминка для розуму - кросворди, судоку, головоломки.

Близнюки

Сьогодні не варто ігнорувати свої бажання, навіть якщо вони суперечать наміченим планам. Зрештою, справи можуть трохи почекати, і, якщо ви ненадовго відволічетеся від них, щоб зробити щось собі на втіху, нічого страшного не станеться.

Рак

Сьогодні ви надзвичайно проникливі, а інтуїція перебуває більш ніж у бадьорому стані. Скористайтеся цими якостями там, де не вистачає знань і досвіду або не виручає логіка.

Лев

Сьогодні вам варто зайнятися "вербуванням". Залучіть вірних союзників, помічників, однодумців, не забудьте розповісти про бонуси, які вони отримають, ставши з вами "під один прапор".

Діва

Цього дня вам дуже важко зосередитися, відволікають сторонні думки. Тому на вівторок краще не планувати справи, що вимагають вдумливого підходу і скрупульозності, ви неодмінно їх провалите. Виконуйте те, що можна зробити, особливо не вникаючи в деталі.

Терези

Займіться фінансовими питаннями - перевірте, чи всі рахунки ви оплатили, розплануйте витрати. До речі, незайвим буде нагадати про себе людям, які брали у вас у борг. Не виключено, що вони тягнуть час, сподіваючись на вашу забудькуватість.

Скорпіон

Сьогодні ймовірна незапланована поїздка. Це може бути несподіване ділове відрядження або пропозиція друзів вирушити в подорож. Відмовлятися не варто, у першому випадку ви досягнете результатів, що набагато перевершують очікувані, а в другому - отримаєте величезне задоволення.

Стрілець

Будьте терпимішими до слабкостей інших і згадайте про те, що люди не зобов'язані відповідати вашим вимогам, поводитися так, як треба вам, і розділяти вашу точку зору. Якщо почнете засуджувати оточуючих привселюдно і навішувати ярлики, нарветеся на грубість.

Козеріг

Якщо вас відвідала думка, як перетворити нудне рутинне заняття на захопливе, застосуйте її на практиці. Сьогодні ви здатні генерувати нестандартні, але дуже корисні ідеї, які до того ж легко втілити в життя.

Водолій

Якщо вранці ви прокинулися і не відчуваєте радості від приходу нового дня, значить, настав час попрацювати над собою. Згадайте відомий вислів, який говорить, що щастя - це риса характеру, ось і розвивайте її!

Риби

Сьогодні ви зможете поглянути на багато звичних речей під іншим кутом, а давно знайомі люди раптом відкриються вам із несподіваного, раніше невідомого вам боку. А також вам стане відома якась таємниця, яка допоможе зрозуміти справжні мотиви вчинків когось із вашого оточення.

Вас також можуть зацікавити новини: