Хто народився в липні за гороскопом / фото ua.depositphotos.com

Астрологи вважають, що місяць народження людини впливає на її характер і долю. Не менше значення має і ім'я - воно може як підкреслити достоїнства людини, так і загострити негативні риси, якщо підібране невдало. Ми розібралися, який характер властивий народженим в липні людям, і як назвати такого хлопчика чи дівчинку.

Народжені в липні - характер і доля

Люди, які народилися в липні, за характером зазвичай холерики або меланхоліки. Вони дуже вразливі і мрійливі. Мають багато хобі і велике коло інтересів. Можуть підтримати майже будь-яку розмову. Майстерні і в спорті, і в творчості. Дуже артистичні. Ці люди дуже відповідальні на роботі і в сім'ї, але часто нехтують своїм здоров'ям.

Липневим людям дуже важливо відчувати доброзичливе ставлення до себе. Будь-який негатив і навіть обережну критику вони сприймають вкрай болісно і можуть затаїти образу. Вони не будуть терпіти погане ставлення, наприклад, жити в нещасливому шлюбі. Також вони нікому не дозволять образити близьких людей.

Відео дня

Як і всі люди, липневі іменинники мають недоліки - це образливість, слабка сила волі, злопам'ятність, примхливість. Вони дуже упереджені - судять людину "по одягу", змінити їхню першу думку важко.Попри їхні негативні сторони, знайомі їх поважають і цінують.

Народжені в липні - хто за гороскопом

Народжені з 1 по 22 липня включно за знаком Зодіаку Раки. Їх вважають найбільшими філософами серед усіх знаків. Вони дуже мрійливі і часто відчувають фрустрацію, коли повертаються в реальний світ. Дуже важко приймають невдачі і нездійснені плани.

Раки - дуже чутливі люди, які тонко відчувають настрій оточуючих. Вони помічають будь-які недобрі погляди в свою сторону і дуже через них засмучуються. Такі люди погано приймають критику і образливі жарти. Часто мають занижену самооцінку.

Найважливіша цінність для Раків - це родина. Вони справжні сім'янини. Раки не люблять активний і екстремальний відпочинок, не схильні до ризику. У будь-якій ситуації намагаються вибрати найбезпечніший шлях. Дуже віддані друзям і родині.

Який знак Зодіаку в липні / фото ua.depositphotos.com

Люди, які народилися з 23 по 31 липня - Леви за гороскопом. За характером вони дуже позитивні, яскраві, харизматичні і товариські. У них дуже багато знайомих. Ці люди люблять увагу і захоплення, вони трохи пихаті. Але їхні таланти надихають інших людей, а не викликають заздрість.

На відміну від Раків, для Левів головною цінністю в житті є самореалізація. Вони дуже вимогливі до себе і засмучуються, якщо не дотягують до встановленої для себе планки. З Раками Левів об'єднує образливість і невміння приймати критику, а також проникливість і талановитість.

Люди зі знаком Зодіаку Лев зазвичай мають гарячий темперамент, сильні лідерські якості та розвинений інтелект. Вони дуже завзяті в досягненні своєї мети і можуть змушувати себе важко працювати годинами заради неї. Однак у тому, що їх не цікавить, Леви ліниві та безвідповідальні. Схильні кидати розпочату справу, якщо не бачать негайного позитивного результату.

Як назвати народжену в липні дитину

Народжених в липні малюків рекомендується називати сильними іменами з лідерськими якостями. Дітям зі знаком Рак такі імена додадуть впевненість в собі і своїх здібностях, а Левам допоможуть заслужити повагу близьких і домогтися бажаних цілей.

Найкращі імена для хлопчиків у липні: Олександр, Олексій, Максим, Гліб, Володимир, Ярослав, Владислав, Марк, Данило, Всеволод, Арсеній, Остап, Станіслав, Віктор, Лев.

Найкращі імена для дівчаток у липні: Вікторія, Вероніка, Олександра, Діана, Варвара, Анісія, Алевтина, Валентина, Валерія, Василина, Дарина, Кіра, Єфимія, Аліса, Аделіна, Римма.

Вас також можуть зацікавити новини: