Карти Таро обіцяють Овнам випробування спокусами / фото ua.depositphotos.com

Тарологи попередили про те, що новий тиждень принесе проблеми представникам двох знаків Зодіаку. Вони ризикують зробити фатальну помилку, яка призведе до скандалів і може вплинути на їхню кар'єру. Кому варто залягти на дно - читайте нижче.

Овен

Карти Таро обіцяють Овнам випробування спокусами. Ви спробуєте хитрувати і неправильно чинити заради власної вигоди. І це може погано закінчитися.

Вам варто відкинути усі спроби плести інтриги. Не слід брехати і викручуватися, ваші плани все одно розкриють, особливо якщо ви спробуєте обдурити начальство. Все може привести до гучного скандалу і болісного удару по вашому самолюбству.

Відео дня

Терези

Терези, як вважають тарологи, ризикують опинитися на межі звільнення. Все через те, що ви вирішите сперечатися і доводити свою правоту, не слухаючи аргументи. Тримайте себе в руках і тверезо оцінюйте ситуацію.

Якщо вам здається, що всі навколо помиляються, не намагайтеся щось змінити. Можливо, проблема у вас, але визнавати неправоту завжди непросто. Зробіть паузу і трохи відпочиньте, вам потрібно "провітрити" думки, лише тоді ви зробите правильні висновки.

Нагадаємо, раніше тарологи розповіли, які знаки Зодіаку казково розбагатіють. Вони зможуть почати нове життя і забути про проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: