Тарологи радять Левам зупинитися і задуматися / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 серпня. Скорпіони ризикують потрапити у неприємний скандал, а Козероги будуть на сьомому небі від щастя. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість таро-гороскоп на неділю.

Овен

Овнам випаде рідкісна можливість виправити помилку, яка не давала їм рухатися вперед. Не пропустіть цей шанс, це допоможе вам багато чого усвідомити. Не соромтеся помилок, вмійте їх визнавати.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям неприємності. Ви ризикуєте опинитися в незручному становищі через людину, яка спробує вас підставити. Будьте обережні і знайте, що довіряти варто лише обраним.

Відео дня

Близнюки

У неділю Близнюки будуть радіти, вони отримають можливість поліпшити своє фінансове становище. Однак не поспішайте витрачати прибуток на дрібниці. Задумайтеся про глобальні покупки і не забувайте про заощадження на "чорний" день.

Рак

27 серпня Раки ризикують посваритися зі своєю другою половинкою. Не намагайтеся брехати, усі ваші секрети лежать на поверхні. Будьте чесними і вам дадуть відповідь взаємністю.

Лев

Тарологи радять Левам зупинитися і задуматися. Над вами нависла велика загроза і ви про неї здогадуєтеся. Подумайте, як можна виправити ситуацію.

Діва

Дівам можна взяти вихідний. Відпочиньте, наберіться сил і не навантажуйте себе чимось важливим. Вимкніть телефон і не дозволяйте комусь порушити ваш спокій.

Терези

Тарологи вважають, що у Терезів буде дуже насичений день. Можливо, ви зважитеся відправитися в подорож або ж знайдете цікаві пригоди вдома. Не відмовляйтеся від гострих відчуттів, іноді вони корисні.

Скорпіон

Скорпіонам варто набратися терпіння. Хтось вирішить перевірити вас на міцність, не ведіться на провокації. Якщо ж скандалу уникнути не вдасться, постарайтеся не кричати, це не допоможе.

Стрілець

У цей день Стрільцям варто з головою піти в роботу. Відмовтеся від розваг і зосередьтеся на важливих справах. Вам потрібно проявити себе, так ви зумієте домогтися підвищення.

Козоріг

Гучний успіх чекає на Козерогів. Перед вам відкриються всі двері, ви будете зривати зірки з неба. Не бійтеся своїх амбіцій і робіть так, як вам хочеться.

Водолій

Водоліям варто прислухатися до своїх емоцій. Можливо, вас охопила тривога. Насправді, це передчуття - на вас чекають якісь дивні і моторошні події.

Риби

Тарологи радять Рибам не шкодувати часу і сил на пошуки свого щастя. Якщо ви розумієте, що незадоволені якоюсь ситуацією, шукайте вихід. Не бійтеся, ви точно не опинитеся в глухому куті.

Вас також можуть зацікавити новини: