Тарологи обіцяють Тельцям неприємні емоції / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 серпня. Скорпіони будуть переможцями, вони насолодяться своїм успіхом. А Овнам варто готуватися до того, що в їхньому житті настане переломний момент. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі на вівторок нижче.

Овен

15 серпня в житті Овнів все може змінитися. І тільки від вас залежить, що принесе цей переломний момент. Якщо ви не помилитеся, то знайдете щастя, якщо ж зробите неправильний вибір - підете на дно.

Телець

Тарологи обіцяють Тельцям неприємні емоції. Ви ховалися від світу за рожевими окулярами, тепер скло розіб'ється на маленькі шматочки. Прийміть реальність і навчіться жити без польотів у хмарах.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто відправитися за покупками. Купіть подарунки, але не тільки для себе, а ще й для своїх близьких. Порадуйте їх своєю увагою.

Рак

Ракам пора брати все в свої руки, не дозволяйте обставинам псувати ваші плани. Ви готові боротися з невдачами, а тому сміливо дивіться ворогам в очі. У вас все вийде.

Лев

Леви зможуть порадіти, вони дізнаються щось дуже цікаве і радісне. Однак не поспішайте ділитися своїм щастям з оточуючими. Зберігайте все в секреті.

Діва

У вівторок Діви випадково почують те, що від них приховували. Вдайте, що нічого не зрозуміли. Незабаром ви дізнаєтеся, коли і за яких обставин потрібно розкрити усі карти.

Терези

Терези отримають важливий знак, який точно не варто ігнорувати. Ви за крок від великої помилки, настав час зупинитися і все обміркувати. Постарайтеся не квапити події.

Скорпіон

Скорпіони будуть перемагати в усьому, вони досягнуть небувалих висот. Однак не дозволяйте собі занадто голосно радіти успіхам. Смак перемоги не повинен закрутити вам голову.

Стрілець

Тарологи обіцяють Стрільцям втрату друга. На вас чекає неприємна розмова, яка може закінчитися сваркою. Не намагайтеся образити того, кого любите.

Козоріг

15 серпня на Козерогів чекають романтичні пригоди. Ви зрозумієте, що здатні підкорити будь-яке серце. І річ зовсім не у красі, а в тому, що ви себе цінуєте.

Водолій

У вівторок Водоліям не варто слухати чужу думку. Робіть так, як хочеться саме вам. Не дозволяйте людям командувати вами.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам рішення проблеми. Все відбудеться швидко і безболісно, ви будете приємно здивовані. Постарайтеся зробити правильні висновки і більше не допускати ситуацій, які призводять до неприємностей.

Вас також можуть зацікавити новини: