Астрологиня розкрила таємниці знаків Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астролог зі США Лорен Еш висловила думку про найскандальніші таємниці представників кожного знака Зодіаку.

Овни багато в чому додумують

Гордий Овен не відрізняється своєю скромністю і не боїться ризикувати. Представників цього знака може хвилювати те, що їх засудять за дорогу помилку. При цьому Овни ніколи не висловлюють своїх сумнівів безпосередньо, але з великою ймовірністю майже завжди додумують.

Тыльці бояться, що недостатньо веселі

Тылець відомий своїм прямолінійним і практичним підходом до життя. Ніхто не може говорити Тыльцю, що робити або що думати про себе, і майже неможливо змусити його змінити свою думку. Більшість людей вважають, що це впертість, але Тыльцю подобається думати про це, як про зосередженість. Однак вони часто задаються питанням, чи не варто спробувати частіше розслаблятися.

Відео дня

Близнюки надто люблять людей

Усі називають Близнюків світськими людьми Зодіаку, і, хоча популярність має свої переваги, вона може час від часу змушувати цей знак губитися в особистостях інших. Чи то спілкування з "правильними" людьми, чи то просто бажання пристосуватися, Близнюки можуть бути трохи поверхневими у своєму соціальному житті.

Раки емоційно маніпулюють

Раком керує жалісливий і чуйний Місяць, і вони зазвичай використовують це на благо, піклуючись про своїх близьких і пропонуючи плече, в яке можна поплакати. Але є прихована сторона Рака, яка може маніпулювати людьми, навіть не підозрюючи про це. Коли емоції розпалюються, цей знак, як відомо, використовує почуття провини, щоб домогтися вирішення страшного конфлікту.

Леви виставляються напоказ

Леви - тусовщики Зодіаку. Вони люблять бути в центрі уваги. І здебільшого Леви поводитимуться так, ніби це збіг, що вони досягли успіху в цьому. Насправді ж вони про це самі й подбали. Леви старанно працюють над своїм образом і не збираються дозволяти іншим людям і своїй невпевненості заважати виставляти себе напоказ.

Діви неорганізовані

Діви вважаються перфекціоністами Зодіаку, і в певному сенсі це правда. Вони уважні до деталей і помічають дрібниці, які не беруть до уваги інші люди. Але це не обов'язково означає, що вони організовані люди. Діви частіше, ніж будь-який інший знак, дозволяють своєму графіку і розпорядку дня відійти на другий план.

Терези люблять бути нерішучими

Найбільший стереотип про Терезів полягає в тому, що вони вкрай нерішучі. Вони щосили намагаються прикинутися, що це неправда, але насправді їм часто подобається, що рішення ухвалюють інші люди. Вони намагаються не перевантажувати себе життям.

Скорпіони - справжні плакси

Забудьте, що говорять про Рака і Риб, Скорпіон - по-справжньому чутлива і плаксива дитина Зодіаку. Просто вони краще це приховують. Скорпіони - таємні романтики, які шукають єдине в житті кохання з кимось, з ким вони зможуть поділитися всім. Вони люблять сильно, і коли щось не виходить, вони переносять це важче, ніж будь-хто інший.

Стрільці - зануди

Авантюрист. Плейбой. Чемпіон. Існує безліч стереотипів, які люди нав'язують Стрільцю. Але є й інший бік їхньої особистості, який вони схильні приховувати. Будучи знаком, яким керує Юпітер, планета знань і розширення, Стрілець - стриманий комп'ютерник (у хорошому сенсі!). Чи то одержимість читанням, чи то любов до документальних фільмів, чи то схильність раз на два тижні здобувати нове хобі, звички Стрільця більше схожі на звички ботаніків, ніж може здатися збоку.

Козероги мають чорне почуття гумору

Добре відомо, що Козероги люблять метушитися і заробляти при цьому багато грошей. Це часто змушує людей думати, що цей знак нудний, але це далеко не так. У них приховане темне почуття гумору і схильність доводити жарти до межі в колі близьких друзів. Щойно вони відкриваються комусь, вони говорять те, про що всі інші думають, але не наважуються сказати вголос.

Водолії приховують комплекс індивідуальності

Водолій - найунікальніший і найексцентричніший знак Зодіаку. І їхній бунтівний дух - одна з їхніх найбільших сильних сторін. Однак іноді необхідність робити щось не так, як усі інші, може змусити Водоліїв ігнорувати хобі, які їм подобаються найбільше, або упускати певні загальні радості в житті. Їм буде корисно пам'ятати, що людина вільна робити те, що хоче, незалежно від того, хто за нею спостерігає. Хочете вдягнути просту білу футболку або приготувати рецепт, який популярний у TikTok? Це нормально!

Риби - серцеїди

У милих і чутливих Риб може бути найбільш шокуючий секрет. Звичайно, у стосунках вони лояльні й віддані, але їм також подобається відчуття, що за ними женуться, а це означає, що вони схильні грати в ігри більше, ніж інші знаки. Не кажучи вже про те, що вони точно знають, як глибоко "проникнути" у стосунки з іншими людьми, тому, коли вони розбивають серце, це завдає болю більше, ніж зазвичай.

Вас також можуть зацікавити новини: