Спадаючий місяць у січні 2023 залишить ці знаки Зодіаку без грошей / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали фінансовий прогноз на січень для всіх знаків Зодіаку. Експерти стверджують, що спадаючий місяць з 8 по 20 січня негативно відіб'ється на матеріальному благополуччі трьох знаків Зодіаку: Близнюків, Терезів і Козерогів. 

Близнюки

Близнюкам слід готуватися до непередбачених витрат. Це можуть бути витрати на лікування, аналізи, відвідування лікарів, косметологів тощо. Також можуть бути якісь непередбачені поїздки, на які доведеться віддати всі свої заощадження. 

У цей проміжок часу від Близнюків можуть вимагати якісь гроші. Це можуть бути аліменти, податки, збори та інше. 

Відео дня

Терези

Представники даного знака розщедряться на подарунки своїм близьким, тому залишаться без "фінансової подушки". Однак такий стан триватиме недовго, і вже до кінця місяця грошова ситуація стабілізується. 

Астрологи радять до 23 січня відмовитися від імпульсивних покупок, навіть якщо йдеться про придбання за дуже вигідною знижкою.

Козеріг

Як стверджують астрологи, у представників цього знака Зодіаку є якісь мінімальні накопичення "на чорний день", які не варто витрачати. Саме вони стануть єдиним капіталом під час спадаючого місяця в січні і кілька днів після нього. На прихід нових коштів або нового джерела доходів чекати не варто. 

Нагадаємо, названо найбільш злопам'ятні знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: