Близнюки отримають щедрий подарунок від долі / Фото ua.depositphotos.com

У неділю, 7 травня, Стрільців закрутить ураган кохання і романтики. А Овни можуть отримати удар в спину, їм буде дуже сумно. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку і хто отримає сюрприз - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни зіткнуться зі зрадою. Вони можуть зрозуміти, що їх використовували. Залиште зрадника в минулому і рухайтеся вперед, не думаючи про погане.

Телець

Тельці можуть розслабитися і відпочити. Ви можете на якийсь час забути про проблеми і розважитися. Постарайтеся не забивати собі голову дрібницями.

Відео дня

Близнюки

7 травня Близнюки отримають щедрий подарунок від долі. Ви зможете позбутися від проблеми, яка дошкуляла Вас вже давно. Будьте рішучими і не зупиняйтеся, борючись з труднощами.

Рак

У неділю Раки зможуть повеселитися. Рушайте на прогулянку або сходіть в гості. Не засиджуйтеся вдома, вам потрібні хороші емоції.

Лев

Левам можна зайнятися саморозвитком. Почитайте книгу, подивіться цікавий фільм. Такий відпочинок піде вам на користь.

Діва

Діви отримають несподівану новину. Ваші плани можуть обрушитися в один момент, доведеться все міняти на ходу. Будьте готові до труднощів.

Терези

Терези ризикують сильно постраждати. Відмовтеся від суперечок і не грубіть людям. Не потрібно провокувати скандали, вони вам не потрібні.

Скорпіон

На Скорпіонів чекають несподівані гості. Не відмовляйтеся від приємних посиденьок, порадуйте себе і своїх близьких щедрою вечерею. Не шкодуйте грошей.

Стрілець

Стрільцям карти Таро обіцяють багато любові. Вони будуть купатися в ласці і романтиці. Ви можете відправитися на побачення або навіть почути зізнання в коханні.

Козоріг

Козерогам не варто приймати все близько до серця. Навчіться абстрагуватися і не засмучуватися через ситуації, на які ви не можете вплинути. Це допоможе вам зберегти сили.

Водолій

Водоліям не варто ризикувати. Відмовтеся від авантюр і постарайтеся не провокувати долю. Будьте обережні, поруч зачаїлася біда.

Риби

Рибам варто приділити час своїй родині. Останнім часом ви занадто багато часу присвячували справам, які не приносять радості. Тепер же залиште всі неприємні питання на потім.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що два знаки Зодіаку залишаться без грошей вже наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: