У березні Тельці будуть ворушити минуле / скріншот

Таролог Рубіна Цибульська зробила розклад по картах Таро і дала прогноз на березень. Що чекає на кожний знак Зодіаку - читайте нижче.

Гороскоп для Овнів на березень

Карти Таро радять відкласти великі і серйозні справи. Якщо в цьому місяці вам потрібно приймати серйозне рішення, то краще відкласти це на більш сприятливий час. Є велика ймовірність того, що Овни приймуть неправильне рішення, це призведе до розчарування і втрат.

Також в цьому місяці на Овнів може чекати якась важлива поїздка. Вона приведе вас до розчарування і незадоволеності, зазначила Цибульська. У цьому місяці вас і так завантажать роботою, у начальства з'являться до вас питання. Будьте уважні і приймайте рішення з холодною головою.

Що чекає на Тельців у березні 2023

Цибульська розповіла, що в березні Тельці будуть ворушити минуле. Ви будете поглинені спогадами про те, як вам було добре. Тельці будуть картати себе за те, що вони не досягли всього, чого хотіли.

Цей місяць покаже вам підсумки вашої праці, ви отримаєте бажання йти далі і досягати нових успіхів. Ви можете відкласти важливі справи на потім, а за підсумком нічого не зробите. Вам потрібно діяти, удача буде на вашому боці. 

Гороскоп для Близнюків по картах Таро на березень

Близнюкам варто побоюватися нових знайомств, особливо з чоловіками. Вони принесуть лише порожні розчарування. Не варто заводити нові знайомства. А у відносинах зі старими друзями Близнюкам варто бути обережніше. Ви ризикуєте посваритися з усіма.

А ось жінки принесуть Близнюкам удачу. Слухайте все, що вам говорять нові знайомі. Вся інформація буде корисною.

Таро-прогнозів для Раків на березень

Раки можуть стати жертвою маніпуляції. Це стане бумерангом, Ви отримаєте те, на що заслуговуєте. Цибульська вважає, що Ракам варто проаналізувати свою поведінку і свої вчинки в минулому. У березні вам потрібно придивитися до свого оточення і оцінити світ, який ви створили навколо себе.

Цибульська вважає, що Раки заблукали. Але в цьому місяці ви отримаєте можливість все виправити. Працюйте над собою, ви зможете все змінити.

Що чекає Львів у березні

У березні Леви відкриють для себе нові горизонти. У вашому житті все буде дуже легко, в цьому вам допоможе якась жінка. На роботі ви будете задоволені результатами. 

Цього місяця Левам не варто сумніватися у своєму виборі. Ви все робите правильно. Карти Таро показують, що ви рухаєтеся в потрібному напрямку і вам не варто міняти свої цілі.

Гороскоп для Дів на березень

У березні Дів буде переповнювати радість. На вас чекає велике щастя, мрії почнуть збуватися. На тлі цього у вас з'явиться бажання поділитися своєю радістю з оточуючими. Цього робити не варто. Не поспішайте говорити про свої успіхи.

Крім цього, в цьому місяці Діви стануть лідером. Ви будете вчителем для людей. Також Діви можуть злетіти по кар'єрних сходах.

Терези - гороскоп на березень

Терезів порадують дивовижні події. На вас чекають нові знайомства з людьми, які допоможуть вам досягти успіху на роботі. Кар'єрний зліт не змусить на себе довго чекати. Крім цього, Терези можуть зустрітися з людиною зі свого минулого, від цієї зустрічі багато що залежить.

Крім цього, в березні вам варто прислухатися до слів оточуючих. Цибульська вважає, що ви можете зіткнутися з конфліктами, які сильно вплинуть на ваше подальше життя.

Прогноз на березень для Скорпіонів

Скорпіонам варто уважно поставитися до свого здоров'я. Одразу ж йдіть до лікаря, якщо помітите проблеми з організмом. Не варто відкладати це на потім, в березні "вилізуть" всі хвороби.

Карти Таро обіцяють Скорпіонам непростий період. Вам варто займатися тільки своїми справами. Максимально стежте за здоров'ям.

Стрілець - гороскоп на березень

Стрільцям варто приділити увагу своїй родині. Можливо, вам доведеться звалити на себе непосильну ношу. Будьте обережні, вона може вас зламати.

Березень принесе Стрільцям хвороби і втрати. Цей місяць буде переломним, вважає Цибульська. Вам варто оцінити усі свої можливості. Постарайтеся не зробити помилку.

Що чекає на Козерогів у березні

Козероги в цьому місяці можуть сильно посваритися зі своєю другою половинкою. Вам доведеться визнати свої помилки. Якщо ж люди не хочуть до вас прислухатися, прийшов час проаналізувати і зрозуміти, чому так відбувається.

Козерогам потрібно над собою попрацювати. Крім цього, вам потрібно бути максимально обережними з технікою. Ви можете стати свідком пожежі.

Таро-гороскоп для Водоліїв на березень

У березні Водоліям доведеться захищатися. Вам потрібно дати відсіч всім обставинам, з якими ви не готові миритися. Це стосується як особистого життя, так і роботи.

У вашому житті почнуться зміни. Ви можете настільки змінитися, що перестанете себе впізнавати. На зміну покірності прийде рішучість. Не поглинайте негатив і не живіть так, як не хочете.

Риби - гороскоп на березень

Рибам варто готуватися до того, що їх можуть зрадити. Ви отримаєте неприємну звістку. Рибам не варто приймати важливих рішень, краще відкласти всі справи до кращих часів.

Цибульська вважає, що березень буде непростим для Риб. Їм доведеться зрозуміти, що іноді люди носять маски і є не тими, за кого себе видають. 

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку зможуть розбагатіти з Понеділка.

Вас також можуть зацікавити новини: