Раптове зникнення Олега Винника : таролог назвала причину / Колаж УНІАН

Багато українських (і не тільки) артистів після повномасштабного вторгнення РФ в Україну почали допомагати своїй Батьківщині хто чим може. Одні зірки взяли в руки зброю, інші - почали волонтерити, треті - розповідають світу правду і тримають оборону на інформаційному фронті.

Олег Винник не проявив себе ні в одному з напрямків. Він просто зник. Лише один раз артист записав відеозвернення до російських матерів і солдатів, намагаючись донести, що всі загарбники загинуть. Публіці цікаво, куди ж пропав головний Серцеїд країни. 

Ситуацію взялася прокоментувати відомий таролог Наталія Молодецька. Вона розповіла, що, можливо, у улюбленця мільйонів серйозна хвороба.

Відео дня

"Думаю, що це хвороба у нього, справжня хвороба. Якби це було ілюзія, удавання, воно б і падало (в розкладі таро - ред) . Диявол, удавання, хитрість – є такі карти. А там реально у нього на кожному кроці боротьба, карти хвороби. Там реальна хвороба, проблема, яку він вирішує, бореться за себе. Не потрібно зараз його "обгаджувати", що він там ховається від війни. Там є проблема", - прокоментувала Молодецька.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали важливі дати у війні в Україні, а також пояснили коли і чим все закінчиться.

Вас також можуть зацікавити новини: