Гороскоп на 24 жовтня по картах Таро / колаж УНІАН, фото, ua.depositphotos.com, pixabay.com

Езотерики склали прогноз на 24 жовтня для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Пам'ятайте, що іноді мовчання - це золото. Не варто витрачати емоції і увагу на тих, хто з вас знущається. Ваша внутрішня сила величезна, хоча ви ще не усвідомили цього повністю. Зосередьтеся на своїй роботі і спостерігайте за обличчями оточуючих.

Тілець

Ви завжди в пошуку, але іноді не до кінця усвідомлюєте, що саме шукаєте. Будьте готові до різких змін. Нові ідеї та думки прийдуть до вас, і у вас буде обмежений час для їх реалізації.

Відео дня

Близнюки

Іноді здається, ніби ти стоїш під безперервним дощем, очікуючи, що він Змиє невдачі та гріхи. Однак цей дощ не приходить, і вам належить самим вирішувати свої проблеми. Готуйтеся до труднощів.

Рак

Там, де зима панує і холод переважає, ви не знайдете свій справжній шлях. Віддайте частину свого багажу і рушайте в дорогу тільки з собою і своїми думками. Не бійтеся слідувати своїй інтуїції і вибирати незвідані дороги.

Лев

Ваш розум схожий на ворона, який неспокійно кружляє, не знаходячи стійкості. Це заважає вам утримувати в руках важливі речі. Щоб змінити ситуацію, потрібно заспокоїтися і відпочити.

Діва

Час прийшов повернутися до свого коріння, не до місця для ночівлі і їжі, а до витоків своєї душі. Ваш внутрішній компас на даний момент здається збитим, і це викликає занепокоєння. 

Терези

Той, хто йде своїм шляхом, неможливо змінити, як і злодія, який завжди буде грабувати. Людина, нездатна до справжнього кохання, не заслуговує місця у вашій долі. Зупиніться і перестаньте витрачати свій час і енергію на тих, хто вас не цінує.

Скорпіон

У вашому оточенні є той, хто прагне шкодити вам. Ця людина викрадає ваші мрії і прагне замінити вас, намагаючись стати вами. Він втручається у ваші життєві правила і заглушає ваше бачення реальності.

Стрілець

Тепла, яке вам так потрібно для щастя, ніхто не піднесе вам на блюдце. Ви занадто часто перекладаєте провину на інших, не визнаючи своїх помилок. Важливо почати шукати коріння своїх проблем у собі.

Козоріг

Спроба виправдати себе може призвести до того, що ви поставите інших у стан глибокого страху. Оточуючі побоюються Ваших емоцій і сильних почуттів.

Водолій

Будьте більш уважні до деталей. Слухайте своє внутрішнє "я" і припиніть шукати глибокі значення там, де їх немає. Розбите дзеркало неможливо склеїти, і життя, зруйноване вщент, не може бути зібране назад.

Риби

Втеча від проблем не принесе вам нічого, крім втрат і розчарувань. Ви прагнете чогось більшого, але все швидко в'яне, і ви втрачаєте себе, намагаючись стати кимось іншим.

Вас також можуть зацікавити новини: