Яка кава підходить кожному знаку Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для кожного знаку Зодіаку у мережі підібрали вид кави, який найбільш підходить їм за духом.

Овен - чорна кава

Будучи вогняними знаками, Овни, як правило, запальні та конкурентоспроможні. Вони не випадково є першими знаками Зодіаку, адже вони хочуть бути першими і в усьому іншому в своєму житті. На честь цього тип кави, яким повинен бути Овен, - це чашка гарячої чорної кави, приготованої із зерен арабіки середнього обсмаження.

Тілець - ванільний капучино

Тільців, здається, часто критикують за впертість, але це не без підстав. Також представники даного знака не просто люблять відпочинок, вони на нього покладаються. Тому їхня кава - та, яку вони зможуть замовити у будь-який час і у будь-якому місці. І це, безумовно, ванільний капучино.

Відео дня

Близнюки - розчинна кава у пакетиках

Близнюки мають дитячу цікавість, яка робить їх неймовірно соціальними та багатогранними. Їм часто хочеться бути у двох місцях одночасно, тому вони майже завжди в русі. З цієї причини, пакетики для кави на одну порцію - ідеальний тип кави для Близнюків, тому що їх легко кинути у сумочку і взяти з собою куди завгодно.

Рак - гарячий мокко

Раки вважаються найбільш чутливими, емоційними і чуйними з усіх знаків Зодіаку. Вони великі добряки, неймовірно лояльні і люблять затишок. І як природжені домосіди, ці знаки жадають комфорту. З огляду на це, тип кави, який якнайкраще їм підходить, - гарячий мокко.

Лев - фрапучіно

Леви амбітні, старанні, горді, енергійні і пристрасні. Вони відрізняються своїм ентузіазмом. Представники даного знака щиро вірять у те, що потрібно жити повним життям. Ось чому їхній вид кави - фрапучіно. Виготовлений із суміші еспресо, льоду та молока, він дуже відповідає стилю життя Лева.

Діва - фільтр-кава

Діви - друзі, які найвідповідальніші у компанії, вони за всіх пишуть списки справ і так, як ніби від цього залежить їхнє життя. Діви підвищують свою самооцінку від кожної маленької задачі, яку вони виконують, тому що знають, - кожна з них сприяє чомусь більшому. Ось чому їхній тип кави - це фільтр-кава. Така кава часто асоціюється з надмірною працьовитістю і залученням. І майже кожен шанувальник кави скаже вам, що якість напою, який ви у кінцевому підсумку отримаєте, того варта.

Терези - кортадо

Терези одержимі балансом і симетрією. Вони не тільки відомі як талановиті дизайнери та декоратори завдяки своєму чуттю, але й прагнуть розвивати це в собі у всіх аспектах свого життя. З урахуванням вищесказаного, Терези асоціювати тільки з одним типом кави - кортадо (готується з рівних частин молока та еспресо).

Скорпіон - карахільо

Існує чимало сортів кави, які можна було б розглянути для Скорпіона. Але, враховуючи, що ці знаки відомі як "сови", найбільше їм підійде кава з алкоголем, наприклад, карахільо, який асоціюється з нічним життям.

Стрілець - ефіопська кава

Стрільці вміють бачити позитив у будь-якій ситуації. За збігом обставин вони також вважаються одними з найщасливіших знаків Зодіаку. Вони особливо авантюрні, оскільки кожна можливість - хороша чи погана - як шанс вчитися та рости. Також їх вважають завзятими мандрівниками. Саме тому Стрільцю підійде ефіопська кави.

Козеріг - кава у капсулах

Козероги люблять корпоративне сходження. Вони трудоголіки, які надзвичайно цілеспрямовані в кар'єрі, відомі своєю здатністю долати негаразди. Враховуючи, що ці знаки Зодіаку працюють більше, ніж будь-який інший знак зодіаку, їхня кава повинна бути такою, яка не вимагатиме від них відходу від столу більше ніж на 5 хвилин. З цієї причини Козеріг віддає перевагу каві у капсулах.

Водолій  -молекулярна кава

Водолії понад усе цінують свою індивідуальність. Вони, як правило, дотримуються найбільш непопулярних думок і набагато більше цікавляться розмовами про зміну світу. Також Водолії вважаються гуманістами Зодіаку. Тому їхній тип кави - молекулярний, який роблять не з кавових зерен.

Риби - чагаччіно

Вважається, що Риби успадкували всі життєві уроки і мудрість, отримані всіма попередніми знаками. Вони неймовірно інтуїтивні. Однак це не завжди йде їм на користь. Часто важкі емоції, викликані фізичним світом, можуть бути їм не під силу. Саме тоді вони тікають із створених собою світів. З цієї причини, якби Риби були будь-яким сортом кави, то це була б кава з додаванням грибів - чагаччіно.

Вас також можуть зацікавити новини: