Два знаки Зодіаку незабаром будуть багато сваритися / ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, що не для всіх знаків Зодіаку квітень буде щасливим. Деяким з них доведеться доводити свою точку зору і відстоювати свою думку.

Рак

У вас можуть виникнути конфлікти на роботі, пов'язані з вашим успіхом. Ймовірно, ваші колеги заздрять вам, тому спробують вставляти палиці в колеса. Звичайно, вас буде дратувати те, що люди нічого не хочуть робити, а хочуть тільки отримувати всі промені слави. Така несправедливість може викликати у вас агресію, тому публічних з'ясувань не уникнути. Але головне те, що ваше керівництво знає, хто чого гідний. Тому можете не переживати.

Терези

Ви раптом можете опинитися в любовному трикутнику. У вашому житті може з'явитися дуже симпатична людина, перед якою вам складно буде встояти. Проблема в тому, що це не буде швидкоплинний зв'язок. Ви захочете більшого, але при цьому будете не готові відпустити свого партнера, з яким давно перебуваєте у стосунках. Для вас квітень пройде в метаннях. Уникнути конфліктів не вийде, бо мова йде про почуття кількох людей.

Відео дня

Нагадаємо, жінки з якими іменами є найбільш сварливими.

Вас також можуть зацікавити новини: