Чоловіки, які не можуть жити без кохання / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які просто не можуть жити без любовних інтриг. Вони завжди шукають пригоди. Але це зовсім не означає, що вони постійно зраджують.

Терези

Ці чоловіки обожнюють флірт і все, що з ним пов'язано. Вони хочуть більше любові, більше уваги, більше ніжності. Для них це як ковток повітря. В іншому випадку вони просто існують, а не живуть. Але будьте готові до того, що у них може бути кілька жінок. Але Терези настільки чесні, що не стануть приховувати від вас свої пригоди.

Близнюки

Близнюки кожну свою жінку кохають, як останню. Кожну даму вони сприймають, як єдину свою любов і на все життя. І зовсім не важливо, що кожні півроку у них нова дама серця. Ось такі от Близнюки. Але якщо вам не вистачає яскравих швидкоплинних романів, тоді вони цілком можуть вам підійти.

Відео дня

Стрілець

Стрільці швидко загоряються і швидко згоряють. Тому дівчат вони змінюють досить часто. Але тут важливо врахувати, що вони в принципі не зраджують. Вони спочатку розлучаться з однією дамою, а потім підуть на пошуки іншої. І так до нескінченності може тривати.

Вас також можуть зацікавити новини: